Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek felé újra? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszett és megismerkedtünk nagyon jól elvoltunk kölcsönös volt az érdeklődés egymás iránt és nagyon rövid idő alatt nagyon jól meg tudtunk bízni egymásban annak ellenére hogy többször is mondta mennyit csalódott már a fiúkban. Napi szinten beszéltünk rengetegszer keresett ő engem önszántából. Aztán eljött az a nap amikor találkoztunk és elkövettem egy hibát nagyon rá nyomultam. Másnap meg beszéltük ezt az egészet mondta hogy egyenlőre nem akar kapcsolatot senkivel mert hogy egyedül akar lenni. Én ezt meg is értettem és rengetegszer elnézést kértem tőle a nyomulás miatt mert nem akartam elveszíteni. Azt mondta minden rendben és nem haragszik, de már nem keres és már nem is beszélünk szinte. Nem tudja hogy én mennyire meg kedveltem sőt talán meg is szerettem és most baromira nem tudom hogy mit csináljak félek attól hogy még ennél jobban is elveszíthetem és nem lehetek a közelébe.2012. nov. 29. 01:40
11/13 anonim válasza:
keresd...ne zaklasd, de érezze, hogy te más vagy, mint a öbbi srác, hogy te megérdemelsz egy kis figyelmet... azt majd csak lesz valami
12/13 A kérdező kommentje:
Újra ugyan olyan szorossá kell tennem a kapcsolatunkat mint amilyen régen volt és hogyha ő ebben nem partner akkor valóban nincs értelme, de szépen lassan megpróbálom. Kösz hogy hasznos választ adtál!
2012. nov. 29. 10:09
13/13 anonim válasza:
Igaza van az előttem válaszolónak. Nem ugyanaz a keresés és a nyomulás. Ha találkoztok élőbe akkor sztem szép óvatosan el is mondhatod neki h mit érzel iránta vagy h mivan a te részedről. Csak ne rohand le :) Amugy én tudom h nem olyan könnyű csak úgy elfelejteni valakit hiába mondja ezt bárki. Az érzéseiden senki sem tud változtatni. Ha te szerelmes vagy belé akkor az vagy és ezen senki nem tud változtatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!