28 éves srác vagyok, és még szűz. Nem szégyenlem, de már nagyon szeretném elveszíteni. Ugyanakkor nem tudom, hogyan közeledjek? Félénk vagyok sajnos.
Ez még nem a világ vége, hidd el, de a cél érdekében Neked kell tenned, hiába vársz arra, hogy majd a szádba repül a sültgalamb. Lehetnek olyan nők, akiknek az ilyen férfi felejtős, és vannak, akiknek nem probléma. Nálam nem lenne szakító ok, ha egyébként tetszenél, nem abból ítélnék, hogy "jaj, ha szűz, biztos béna..", stb., helyette inkább kipróbálnám milyen veled :P (és ha elsőre nem is menne tökéletesen, akkor legfeljebb többet gyakorolnánk :D)
Röviden és tömören: állj a a sarkadra és próbálkozz, légy határozott és ne parázz ezen, sokféle nő van, nem mindegyikünk áll ugyanúgy a témához, ezért lehet, hogy érnek visszautasítások is, de könyörgöm, kit nem? - még nőket is... és legfőképp hogy akarsz így bármit is elérni, ha meg sem próbálod? :)
Amúgy éppen az a baj, hogy agyon van misztifikálva ez a 'szüzesség' dolog, engem már nem kicsit idegesít...
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!