Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy srác de én meg sajnos nagyon félénk vagyok. Mit tegyek hogy felfigyeljen rám?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyon sok ilyen kérdés van de nem találtam az én problémámra választ. Van egy srác akit régen ismertem de az már vagy 3-4 éve volt és szerintem már el is felejtett.Mostanában szoktam látni buszmegállóban mert egy "heringjárattal" szoktunk jönni néha.Nem merek közeledni mert nagyon nagyon félénk vagyok és mert egy évvel idősebb és olvadok ha meglátom.. Kérlek segítsetek hogy mit tegyek L/152012. nov. 30. 15:15
1/6 anonim válasza:
össze kell szedned minden bátorságodat és oda kell menned hozzá.
2/6 A kérdező kommentje:
De még soha sem volt senkim, és fogalmam sincs hogy mennek az ilyen randizós témák. a barátaim meg csak kinevetnek hogy milyen nyomi vagyok
2012. nov. 30. 15:21
3/6 anonim válasza:
Vajon van olyan lány, aki ugyanígy érez, amikor engem lát a buszmegállóban vagy buszon?
Na jó, ilyen nincs, mert sajnos ronda vagyok.
Figyelj, ne parázz, manapság a fiúk sokkal jobban félnek, mint a lányok én úgy látom vagy legalább annyira, mint te. :D
4/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy Ő tényleg nagyon helyes és kondizik, vicces és 10/10-es de én magamat meg egy jó 7-esnek gondolom ami hozzá képest elég gyatra szerintem..
2012. nov. 30. 15:28
5/6 anonim válasza:
Véletlenül nem Klaudiának hívnak? :o
6/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem Klaudia vagyok.Ezek szerint akkor másnak is vannak ilyen "gondjai" nem csak nekem..
2012. dec. 1. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!