Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves srác vagyok sajnos éjszakai inkontinenciám van és keresek olyan lányt aki el tudna igy fogadni! Lenne olyan aki eltudna fogadni igy?
1 válaszadónak üzenem hogy voltam már orvosnál és nem lelki hanem szervi probléma!
2. válaszadónak üzenem hogy nagyon vicces nemhiszem hogy olyan vidám lenne ha neki lenne ilyen problémája!
2. Válaszolónak irom: olvastam olyan helyzetről egy 13 éves lánynak éjjel-nappali inkontinenciája van, és nem csúfolták ki az osztálytársai nem piszkálták a pelenka viselése végett. Tanárai is elfogadták őt.
Arra nem gondolsz esetleg kialakulhat akkor is ha pl közlekedési balesetett szenvedne pl autóval, motoral, tömegközlekedésel emiatt ágyék csigolyában gerincvelője megsérülne. Igy is kialakulhat az inkontinencia.
Amikor 4. osztályos tanuló voltam egyik tábori nap ideiglenesen pelenkát kaptam, és nem csúfoltak ki a társaim emiatt gondolom meg lett mondva nekik mernének gúnyolni pelenkát kaptak volna.
5. válasziró voltam kedves kérdező majdnem annyi idős leszek nem sokára mint amennyi te vagy.
Nem szégyen az éjszakai inkontinecia meg szükséges pelenka viselés sem. Attól ugyanolyan aranyos jófej srác vagy mint a nem inkontinens srácok.
Nekem nem lenne gond ilyen partnerem lenne.
Textil pelenkát vennék és kényelmes meleg pizsamát éjszakára. Jó indulatból hüvősebb éjszakákon ne fázon fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!