Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves srác vagyok sajnos éjszakai inkontinenciám van és keresek olyan lányt aki el tudna igy fogadni! Lenne olyan aki eltudna fogadni igy?
Lesz egy lány az életedben aki szeretni fog téeged igy is nem szabad szomorúnak lenned.
Miden embernek van hibája autizmusta fiatal csaj vagyok.
Lesz aki el fog téged fogadni ne szabad szomorkodnom nem tesz jót a lelkednek.
Senki sem tökéletes. Autista fiatal csaj vagyok.
Kitartást a nagy nyári meleg éjszakákon tudom nagyon kellemetlen és nehéz neked akkor is kivánok neked sok erőt és kitartást.
Szeretettel puszilak és ölelek virtuálisan. :-)
Megértem úy érzed sokan nem nagyon akarnak elfogadni és szeretni téged családodon kivül. Úgy látnám az arcodat fényképen és én is megmutatnám.
Tudom vannak olyan betegségek amik nem gyógyithatóak nem jelenti azt mindenről le kell mondani ami egy átlagos embernek teljesen természetes. Jogod van neked is elérni minden céljaidat attól ugyanolyan helyes aranyos srác vagy mint a többi veled egyidős. Büszke vagyok rád a betegséged ellenére is szeretnék elérni a céljaidat párt keresni.
Tudom nem illik megkérdeznem. Mi lett veled azóta? Sikerült társat találnod magadnak?
ÚGy megismertelek volna olyan szivesen láttam volna a fényképeden az arcodat, olyan helyes aranyos srác lehetsz jelenleg is.
Be vallom őszintén nem nevettelek ki nem tettem gúlyos megjegyzést sem az állapotodra, le a kalappal elötted vállalni merted a kérdésedet. Igazi bátor srác vagy ezért kivántalak meg virtulis tortával a születésnapomon levél útján. Tudod a legtöbb jó indulatú lány nagyon büszke rád akkár csak én.
Legszivesebben puszit adnék az arcodra, olyan helyes aranyos jó indulatú srácnak érzlek. :-) Több szeretetre, elismerésre, önbizalmad növelésére lenne szükséged lelkileg több támogatásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!