Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan viszonyuljak hozza? :-s

Sukee kérdése:

Hogyan viszonyuljak hozza? :-s

Figyelt kérdés
17L vagyok....megismerkedtem egy 23 eves sraccal...nagyon sokat beszelgettunk...en bele szerettem.oda vagyok erte de nagyon. nem tudom h mit akar, mindig ketertelmu dolgokat mond.nem tudom h csak sexre kellek neki v komolyan gondolja...
2011. okt. 1. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pontosíts
2011. okt. 1. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem teljesen mindegy? Minkét helyzetben szex lenne a vége, csak az egyiknél változat szerint többet szexelnétek.
 4/7 anonim ***** válasza:
*egyik vált.
2011. okt. 1. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
a srác ügyesen csinálja, az biztos :) neked kell érezned hogy mit akar nem nekünk. Keresztneve laci?:D
2011. okt. 1. 19:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem nem Laci :))...

Mar tobbszor is felhozta a szex temat...kis aranyosan be vagta h majd szulinapomon meg ilyenek :)... en mar ra kerdeztem h csak a szex kell neki es ha megkapott akk utan majd meg sem fog ismerni v hasonlo? es azt valaszolta h nem...de nem tudomh mit higgyek...mindig 2 ertelmu dolgokat mond :-s

2011. okt. 1. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

Minden lánynak alapból tudnia kell, hogy a férfi gyárilag úgy van megcsinálva ( szerintem a nő is nagyrészt!,hogy a szex a legerősebb motiváló tényező egy párkapcsolat kialakítása kezdetén.

Hogy ebből egy alkalom lesz-e, vagy sok, azt előre még az a fiú sem tudja, aki esetleg azzal a szándékkal megy neki a dolognak, hogy nem akar többet! Mert a lány, ha olyan, akkor úgy be tudja pörgetni a srácot egy igazán jó szexszel hogy rögtön elfelejti, hogy Ő ebből csak egyet akart eredetileg!

2011. okt. 1. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!