Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor átmentem a barátnőmhöz a huga lesmárolt, pedig szerint hülye bunkó vagyok. A kiscsaj 7éves. Nem tudom, hogy hogy viszonyuljak hozzá ezek után? 23/F
Figyelt kérdés
Elmondjam a barátnőmnek vagy ne vagy mi?2010. okt. 28. 17:31
1/22 anonim válasza:
Engem a barátnőm 3 éves unokahúga smárolt le, azt' csak nevettünk rajta. Mi a problémád? Gyerek, játszik.
2/22 Moszuke válasza:
..:D igen ez kell a népnek!! vedd komolyan bazz, hogy egy 7éves megcsókolt.. idióta
4/22 anonim válasza:
Ez meg hogy sikerült? :D Nyilvánvalóan csak a pici is "nagylány" szeretett volna lenni. :) Viszonyulj hozzá úgy, ahogy eddig is. :D
5/22 anonim válasza:
Ó a rohadt apakomplexusos ribanc! Remélem elláttad a baját!
6/22 anonim válasza:
xD barátomat(17) a saját 5 éves unokahúga smacizta le :D odament hozzá annyit mondott "csókolózzunk szerelmem" és rácuppant .. amikor elmondta barátom csak nevettem rajta :) szerintem mondd el barátnődnek és nem lesz belőle gond.. bár attól függ barátnőd és húga milyen kapcsolatban vannak.
7/22 anonim válasza:
Szerintem hagyd el a barátnőd és szökj meg a kiscsajjal. :D
8/22 anonim válasza:
Jaja, sokkal fiatalabb, 10 év múlva lesz egy tini nőd! Istenkirály.
10/22 anonim válasza:
Eszméletlenül sexmániásak a 10 alatti gyerekek. Nekem is néhány rokonom úgy kell levakarnom magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!