Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor átmentem a barátnőmhöz a huga lesmárolt, pedig szerint hülye bunkó vagyok. A kiscsaj 7éves. Nem tudom, hogy hogy viszonyuljak hozzá ezek után? 23/F
Figyelt kérdés
Elmondjam a barátnőmnek vagy ne vagy mi?2010. okt. 28. 17:31
11/22 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Amikor megyek át rokonékhoz, unokaöcsém ráugrik a lábamra és noszogatja, mint egy kiskutya. Nem győzöm lecsapni magamról a bottal.
12/22 anonim válasza:
Az első csókom az unokatestvéremmel volt, amikor én kb 7, ő meg 6 éves lehetett.Azt sem tudtuk, h mi az nagyon, csak láttuk a TV-be vagy mi............most komolyan azt hiszed, h 7 évesen szerelmes beléd?!
Igeeeeeen, mondd csak a barátnődnek, h figyelj, megerőszakolt a 7 éves húgod egy csókkal.
15/22 anonim válasza:
Ehh... hát igen, nem mindegy hogy 17 vagy 7.
17/22 anonim válasza:
figyelje mar ide, en meg 20 vagyok oszt mentunk igy rokonokhoz, csinaltam a gepuket, oszt a 9 eves lanyuk belemaszott a nyakamba, meg puszilgatta az arcom. szerinted tudta mitcsinal? nemhinnem. szerintem igy van ez nalad is.
18/22 anonim válasza:
Kedves kérdező! bármilyen hietetlen ebbe a korba elégé elkezdi a gyereket érdekelni a nemi intivitás a fiu lány kapcsolatok sőtt már előbb is szoval vélhetőkleg ez a lesmárolás nem olyan volt amire te gondolsz nekem van 1 4 éves fiam de minap itt volt nálam unokanővérem a fejét oda huzta az szájához aztán rendes szájon csokolta D figyelj ő még csak kisgyerek bár az igaz hogy roppant kiváncsiak szeretik utánozni a felnőteket ezért nem kell mondjuk elöttük még csokolozni sem.Mondjuk az meg csak az én magán véleményem ha engem hülye bunkozna le 7 éves gyerek kicsit elbeszelgetnénk vele.
19/22 anonim válasza:
Kedves 18-43 hidd el amai 9 éves gyerekek már tudják miről van szó!
20/22 anonim válasza:
xDD
7 éves a kiscsaj és bunkónak tart és aztán lesmárolt? Nagyon szenvedélyes lány lehet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!