Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vigyek Pénteken a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vigyek Pénteken a barátnőmhöz?

Figyelt kérdés
pénteken először alszom nála (elég egyértelmű hogy mit fogunk csinálni) szóval mit kellene vinnem egy csomag óvszeren kívül? most lehet hogy hülyén hangzik de ilyet hogy pizsama vagy fogkefe vagy miket?
2009. ápr. 16. 19:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Pizsama, meg fogkefe, fesu, tusfurdo, arcszesz, torolkozo... amiket minden este/reggel hasznalsz, ma este meg holnap reggel teszteld le, mi az ami kellett, es elbol pakolhatod is be.
2009. ápr. 16. 19:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát szerintem fogkefét mindenképpen vigyél magaddal, pizsamának egy póló is megteszi. Ott is fürdessz gondolom, evidens hogy tiszta alsóneműt....meg esetleg másnap reggelre parfüm vagy ilyesmi.
2009. ápr. 16. 19:56
 3/15 A kérdező kommentje:
köszi csak olyan furcsa hogy tulajdonképpen 1 estére megyek és közben egy egész hátizsákot telepakolhatok:S na de megoldom valahogy
2009. ápr. 16. 20:07
 4/15 anonim ***** válasza:
törölközőt ne vigyél, mert azt elvilg úgy veszik, ha viszel, hogy "nem bízol abban,hogy tiszta a lakásuk." ez csak egy jótanács, mert láttam, hogy az első válaszoló ezt is javasolta. :D
2009. ápr. 16. 20:07
 5/15 anonim ***** válasza:
pizsama... na de kérlek.
2009. ápr. 16. 20:09
 6/15 anonim ***** válasza:
tiszta alsó, alvós ruha, dezodor ,FOGKEFE,óvszer,.... esetleg parfüm,és lehet mentolos cukorka :) jó szórakozást
2009. ápr. 16. 20:11
 7/15 A kérdező kommentje:
asszem kiegyezek egy alsógatyával zoknival és egy fogkefével ez még el is fér akár a zsebemben is XD no meg a gumi
2009. ápr. 16. 20:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Amikor en megyek a baratomekhoz egy ket napra akkoris annyi holmim van hogy egy nagy utazo taskaba is alig fer be....mondjuk nalunk csajoknal azert ez mas...:)
2009. ápr. 16. 21:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy otthon lesznek e a szülők de ha igen akkor célszerű vinned pizsamát mert ha reggel kilibbensz wcre például akkor nem kell felöltöznöd(nem hiszem, hogy jó néven vennék ha alsónadrágba szalgadgálnál a lakásban).

Parfüm ami még kellhet-váltónaci-fogkefe.Szerintem ennyi bőven elég egy fiúnak.

Jó szórakozást :)

2009. ápr. 16. 21:18
 10/15 anonim ***** válasza:
sztem óvatosságot, figyelmet, szeretetet(ha ez lesz az első),meg még a többi kelléket amit a többiek is irtak.. sok szerencsét, jó szórakozást
2009. ápr. 16. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!