Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vigyek Pénteken a barátnőmhöz?
Hogy mit vigyél magaddal???
A legfontosabb hogy 1 üveg bort és egy szál virág legyen nálad mikor beállítasz.
Törölközőt kérsz a lánytól, és használod a "zebradzsúz tartalmú mézes-banános tusfűrdőjét" (javaslom hogy tusoljatok együtt!!!).
Alsógatyában vagy meztelenül alszol.(Pizsamát ne vigyél mert kiröhögnek.)
Nem árt, ha van nálad fogkefe, (fogkrémet kérsz tőle) egy váltás zokni, poló, gatya másnapra, rágó a friss leheletért, óvszer valamint anyukádtól kérj 1-2 szem fogamzásgátlót is (hogy minden esetre felkészülj).Mindezt pakold be egy elegáns hátizsákba, és ne felejtsd el belerakni a bicskádat is.(Minden jóravaló magyar embernek van bicskája.)
Sok sikert...
:)))
:DD
Én is mindig ezt csinálom, nem akarok magammal táskát vinni, mindent belezsúfolok a zsebeimbe aztán káromkodom vagy 10 percet, hogy "de így kidudorodik a zsebem!!!!" Ja és van egy logikám: ami nem fér be ennek a feszülős nadrágnak a zsebébe arra nincs szükség! :DDD :)
Nem bírom ki, reagálnom kell. Az előttem lévő hogy gondolta azt a pár szem f.gátlót???? Az nem úgy van, hogy bekapod és véd is basszus! Ráadásul még anyádnak is bekavarnál mert meg van hogy melyik napra milyen kell meg stb. szóval ez bonyolult.
Törölköző tusfürdő sampon ilyesmi nem kell, azt gondolom majd ad barátnőd. Nekem mindig adtak ilyesmiket, még ruhát is meg papucsot.
Fogkefét vigyél, szerintem fogkrém se kell. És óvszert, meg esetleg egy pizsamanadrágot, amiben alszol. Mert ha kimész akkor meztelenül nem mehetsz ki, alsógatyában se szerencsés, komplett pisziben meg ciki :) Egy pizsama alsó rendben van, felülre meg nem kell semmi már nincs hideg. De vihetsz pizsit is, barátnőd édesnek találja majd a szülei pedig örülnek, hogy rendes fiú vagy :DD
Én csak 5 dolgot vinnék: fogkefe, óvszer, pénz, telefon, parfüm. ;) gondolom tiszta ruhában mész, mert előtte veszed fel. Ha szombaton jössz haza akkor szerintem ne vigyél egy szekrény ruhát magaddal :)
Ja azt kihagytam, hogy nem árt ha viszel valamit a szüleinek pl egy üveg bort vagy nem tudom mit szoktak ilyenkor. Akár egy tál finom süteményt ha anyukád tud sütni...
azt visszafelé már nem is kell cipelned, ha nem porceán tányérban viszed hanem műanyag (pl. fagyis) dobozba rakod.
Barátnődnek meg viszel egy tábla csokit vagy egy bonbont és magadat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!