A barátnőm már nem szűz, de én igen. Hogyan közeledjek? Nem volt még barátnőm rajta kívül. Izgulok is emiatt.
Tudja ő is:) Nem érzem cikinek én sem, é persze ő se.
Csak izgulok nagyon!Egyszer oda tette a kezét, de kicsit elhúzódtam mert megijedtem. :S De remélem minden rendben fog menni!
Hát ha még ennyitől megijedsz akkor nincs olyan közel a sex ideje:)mindenképp kezdjetek pettingnél sztem, ha látod rajta hogy mennyire élvezi majd megjön a magabiztiosság:Dha meg ő szeretne kényeztetni csak engedd el magad:Dnem kell megijedni, nem lesz ciki:)én nagyon örülök hogy a párom csak velem volt...bár mi mindketten szüzek voltunk:)
na szóval nincs mitől tartanod csak jó dolgok sülhetnek ki belőle:D
Na... nekem meg csak olyan pasik jutnak, akiknek már megvolt a fél város... :DD
Szerintem az aranyos, ha a fiú szűz. Főleg 16 évesen.
Nem kellene aggódnod emiatt, biztos jó lesz minden.
Én el lennék ájulva ha odanyúlnék a pasimnak és kicsit megijedne :DDD ez nagyon aranyos lehet.
De hogy a kérdésre is válaszoljak.
Véleményem szerint most hagyd, hogy a lány kezdeményezzen és irányítson. Már ha ez neked nem okoz gondot. Aztán az első után már nem fogsz izgulni és kezdeményezhetsz te is :)
Menni fog!
Egyezzetek ki! ;) - azaz:
Megengeded neki hogy hozzá érhessen, és megmutatod neki ;)
Mindezért te is meglesnéd neki legalább a cicijeit :))
Sztem ez is kis pajkos dolog :) Rosszalkodás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!