Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm már nem szűz, de...

A barátnőm már nem szűz, de én igen. Hogyan közeledjek? Nem volt még barátnőm rajta kívül. Izgulok is emiatt.

Figyelt kérdés
16/F
2009. márc. 2. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb, ha elmondod a barátnődnek és ő segíteni fog neked. Ez jól esik egy lánynak!!!csak légy őszinte
2009. márc. 2. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egyáltalán nem ciki, főleg nem 16 évesen. nekem vlt egy barátom, aki 20 évesen szűz volt és mégsem néztem rá emiatt másként. csak ügyesen, valld be neki, biztos elnéző lesz :) ha nem, akkor meg hanyagold a csajt
2009. márc. 2. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sz.tem örülni fog neki h ő fog "megrontani" :)
2009. márc. 2. 21:25
 4/8 A kérdező kommentje:

Tudja ő is:) Nem érzem cikinek én sem, é persze ő se.

Csak izgulok nagyon!Egyszer oda tette a kezét, de kicsit elhúzódtam mert megijedtem. :S De remélem minden rendben fog menni!

2009. márc. 2. 21:27
 5/8 anonim válasza:
100%
en is pont most voltam ilyen helyzetben... en lany vagyok es kb 3 eve tortent meg nalam... viszont parom:xnak en voltam az elso... es en nem is tudtam rola:p egeszen addig mig el nem beszelgettunk errol... es igazabol picit erzodott rajta, hogy nem ismer sem engem, sem magat... de elbeszelgettunk... es most igy, 2 honap utan... huhh... elkepeszto:P igazabol siman megszegyeniti azokat akiknek joval tobb tapasztalatuk volt ilyen teren
2009. márc. 2. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha még ennyitől megijedsz akkor nincs olyan közel a sex ideje:)mindenképp kezdjetek pettingnél sztem, ha látod rajta hogy mennyire élvezi majd megjön a magabiztiosság:Dha meg ő szeretne kényeztetni csak engedd el magad:Dnem kell megijedni, nem lesz ciki:)én nagyon örülök hogy a párom csak velem volt...bár mi mindketten szüzek voltunk:)

na szóval nincs mitől tartanod csak jó dolgok sülhetnek ki belőle:D

2009. márc. 2. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Na... nekem meg csak olyan pasik jutnak, akiknek már megvolt a fél város... :DD

Szerintem az aranyos, ha a fiú szűz. Főleg 16 évesen.

Nem kellene aggódnod emiatt, biztos jó lesz minden.

Én el lennék ájulva ha odanyúlnék a pasimnak és kicsit megijedne :DDD ez nagyon aranyos lehet.

De hogy a kérdésre is válaszoljak.

Véleményem szerint most hagyd, hogy a lány kezdeményezzen és irányítson. Már ha ez neked nem okoz gondot. Aztán az első után már nem fogsz izgulni és kezdeményezhetsz te is :)

2009. márc. 2. 22:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Menni fog!

Egyezzetek ki! ;) - azaz:

Megengeded neki hogy hozzá érhessen, és megmutatod neki ;)

Mindezért te is meglesnéd neki legalább a cicijeit :))

Sztem ez is kis pajkos dolog :) Rosszalkodás :)

2009. márc. 4. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!