Barátnőmmel szexelni akarunk gumi nélkül tervezzük az elsőt, jó tanácsok?
Figyelt kérdés
Mondtam a barátnőmnek hogy gumi nélkül szeretném elveszíteni vele pár jó tanácsot szeretnék tőletek kérni :)2013. ápr. 2. 22:07
21/30 anonim válasza:
gratulálok,nem tetszik az óvszer akkor inkább eseményutáni
neked könnyű,nem te veszed be,tudod te hogy ez mennyire káros?
22/30 anonim válasza:
Az önzőség netovábbja. Nem neked kell bevenni az esemény utánit, fizetned és elviselned az abortuszt, megszülni a gyereket. Vagy akár elviselni valami fertőzést, mert nőknél mindig vannak testi tünetei, férfiaknál sokszor csak lappanganak.
Miért mit gondoltál, hogy majd megdicsérnek, hogy milyen ügyes vagy? Lehet nem is kéne szexelnetek, ha annyit nem tudtok felfogni, hogy védekezni kell.
23/30 Missi_Key válasza:
megértem hogy nem akarsz gumit, jó választás, de nem árt ha tisztában vagytok vele hogy nincs e nemi betegségetek és vegyetek be fogamzásgátlót abból már ha jól tudom van férfi változat is. meg vanak egyéb módszerek is. olvassatok utána. google a barátod.
24/30 Noydra válasza:
Öhm... Akkor most ír egy olyan ember is, aki így csinálta először a barátnőjével és bár semmi baja nem lett a tablettától, még én sem mondom azt, hogy ezt csináld mert tényleg durva hatásai lehetnek. Igaz nekünk k*vára megérte, de csak mert szerencsénk volt :)
25/30 anonim válasza:
Vágd le a fa***d húzd egy karóra és nyomasd a nődet... így tuti nem lessz gond egy életre.... ha meg szűz vagy akkor köss csomót a dákeszre gumi nélkül ne csináld mert 1 perc után ugyis elpattansz...
26/30 anonim válasza:
Sok férfinek több év szexuális élet után se sikerül időben kivennie nem,hogy neked első alkalommal :D Szerintem ha későbbiekben ezt a módszert szeretnétek alkalmazni először úgy próbálgasd,hogy gumi mellett megpróbálod úgy kivenni. Egyébként meg szerintem így első alkalommal nem hiszem,hogy azon görcsölnél hirtelen,hogy gyorsan kivedd. Ahhoz elég ügyesnek kell lenni,hogy sikerüljön így elsőre. Ráadásul az előváladék is tartalmazhat spermát és tök mindegy,hogy időben veszed-e ki vagy nem. :) Használjatok gumit vagy tablettát!
28/30 anonim válasza:
Sétálj be egy üzletbe v gyógyszertárba és vegyél gumit! Se anyagilag, se lelkileg nem fog annyira megterhelni, mint egy esemény utáni tabletta v egy abortusz vagy felnevelni egy gyereket!
29/30 anonim válasza:
ajánlom figyelmedbe a pitét vagy a porszívót,azok legalább nem lehetnek terhesek az ostobaságodtól
30/30 anonim válasza:
Nekem a Viktor név tetszik,ha lány lesz akkor talán a Noémi vagy a Zoé,de könnyebb lenne ha tudnám a vezetéknevedet,gondolom a te neveden lesz a gyerek.
Ha nagyon nincs ötleted akkor kapja a nagyszülők nevét a tisztelet jeleként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!