Barátnőmmel szexelni akarunk gumi nélkül tervezzük az elsőt, jó tanácsok?
Figyelt kérdés
Mondtam a barátnőmnek hogy gumi nélkül szeretném elveszíteni vele pár jó tanácsot szeretnék tőletek kérni :)2013. ápr. 2. 22:07
1/30 anonim válasza:
Jó tanács: vegyél gumit vagy barátnőd vegyen be fogamzásgátlót.
2/30 anonim válasza:
fogamzásgátló!!!!!!!! ha már gumit nem akarsz húzni... persze ha jöhet a baba akkor semmi nem kell XD
3/30 A kérdező kommentje:
És ha véletlen becsúszna? Esemény utána tabletta? :)
2013. ápr. 2. 22:08
4/30 anonim válasza:
Húzd rá cigány:D Nem érdemes kockáztatni, ha besikerül nincs az a dugás ami megérne 20 év rabságot:D
5/30 anonim válasza:
húzd fel a gumit, vagy írassatok fel fogamzásgátlót és várjátok meg, míg hat.
7/30 anonim válasza:
Az eseményutáni meg 8E forint körül van,baromi egészségtelen,és nem megoldás.
8/30 anonim válasza:
Rohadt önző és gyökér dolog arra hagyni, hogy "ha becsúszik majd bevesz egy eseményutánit" és kitenni a szerencsétlen csaj szervezetét egy akkora hormonsokknak, csak mert te nem vagy hajlandó gumit húzni.
9/30 A kérdező kommentje:
Nem én nem vagyok hajlandó :) hanem ő sem akar és így akarjuk először kipróbálni. Nem tudom hogy mi a baj avval hogy így akarjuk, sok embertől hallottam már hogy a kihúzós módszert alkalmazzák.
2013. ápr. 2. 22:11
10/30 anonim válasza:
Ha utána idejössz megkérdezni,hogy "terhes a csajom",akkor tudd,hogy megtalálunk... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!