Barátnőmmel szexelni akarunk gumi nélkül tervezzük az elsőt, jó tanácsok?
Jó. Vegyünk extreme példát: Esemény utáni. Barátnőd rá
5 hónapra felszed 20 kilót, meg szakálla nő (nem nagy,
de mégis), mert a hormonok szétcseszik egy életre.
De NEKED megéri, viszont kb ott fogod hagyni, mert már
"nem jön be", "meghízott", pedig ez mind, mind a TE hü-
lyeséged miatt következik be.
Lassan már a szexet is IQhoz kellene kötni.. komolyan mondom!
Első alkalommal olyan gyorsan elsülsz majd, betenni nem lesz időd, nem hogy kihúzni..
Ráadásul mikor először élvezel el puncitól, olyan extázisban leszel, eszedbe nem jut majd időben kivenni.
Amit tanácsolni tudok: vaterán most k*rva jó áron van a babakocsi.
Újratervezés.
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Akárhányszor teszed is fel a kérdést, senki normális emberfia nem fogja azt mondani, hogy "mindent bele pajti! óvszer nélkül a legtutibb!"
Inkább alapoznék a helyetekben a biztonságos szexre, amit folytathattok egy jó darabig, nem fogja megzavarni csecsemőordítás, se a barátnőd lelki traumája, hogy 72órás tablettát kellett bevennie (nem a legnagyobb kaland, nekem elhiheted).
Ha minden áron testnedvekkel akarjátok, akkor fogamzásgátló. Nekem 16 éves koromban már felírták.
ezt már pár hasonló kérdésnél is leírtam:3-man vagyunk testvérek,"ellenünk" is így védekeztek
amúgy az elsőnél olyan hamar elmész majd hogyha gumi nélkül csinálod egy húzás és elmész(nem bántásból írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!