Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőmmel szexelni akarunk...

Barátnőmmel szexelni akarunk gumi nélkül tervezzük az elsőt, jó tanácsok?

Figyelt kérdés
Mondtam a barátnőmnek hogy gumi nélkül szeretném elveszíteni vele pár jó tanácsot szeretnék tőletek kérni :)
2013. ápr. 2. 22:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Csináljátok, kíváncsi lennék mennyi idő után tennétek fel a következő terheses kérdést!
2013. ápr. 2. 22:12
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Kezdőként azt se tudod majd, hová legyél az ejakulációkor, nemhogy még kihúzd... Írassatok fel akkor tabit. Az eseményutáni nem megoldás. Ahhoz érdekes módon van eszed, hogy eseményutánit mikor kell használni, de a védekezésre meg nincsen. Gratulálok! A szexet IQhoz kéne kötni.
2013. ápr. 2. 22:13
 13/30 A kérdező kommentje:
A kommentelést meg modorhoz
 14/30 anonim válasza:
100%
Kihúzós módszerXDXD
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Jó. Vegyünk extreme példát: Esemény utáni. Barátnőd rá

5 hónapra felszed 20 kilót, meg szakálla nő (nem nagy,

de mégis), mert a hormonok szétcseszik egy életre.

De NEKED megéri, viszont kb ott fogod hagyni, mert már

"nem jön be", "meghízott", pedig ez mind, mind a TE hü-

lyeséged miatt következik be.

Lassan már a szexet is IQhoz kellene kötni.. komolyan mondom!

2013. ápr. 2. 22:15
 16/30 anonim válasza:
69%
GUMI!!! ha még szűz vagy akkor meg pláne...ne legyél hülye...ha most akarsz lefeküdni vele akkor vedd rá magad a gumi használatára a fogamzásgátló meg hosszadalmas mig elmegy a lány dokihoz meg egyéb ha szűz vagy nem fogod úgy érezni h mikor kell kivenni a cerkát az eseményutáni meg 5-10 körül van és az sem 100% a nőgyógyász írja fel és minnél később veszi be a lány annál kevesebb az esély h hat
2013. ápr. 2. 22:18
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Első alkalommal olyan gyorsan elsülsz majd, betenni nem lesz időd, nem hogy kihúzni..

Ráadásul mikor először élvezel el puncitól, olyan extázisban leszel, eszedbe nem jut majd időben kivenni.

Amit tanácsolni tudok: vaterán most k*rva jó áron van a babakocsi.

2013. ápr. 2. 22:19
 18/30 anonim ***** válasza:
A barátnőd lehet, hogy csak könnyen befolyásolható. Ne hagyd, hogy ez rontsa meg a kapcsolatotokat. Szerintem inkább kérd meg, hogy szedjen tablettát.
2013. ápr. 2. 22:30
 19/30 anonim ***** válasza:

Újratervezés.

Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Akárhányszor teszed is fel a kérdést, senki normális emberfia nem fogja azt mondani, hogy "mindent bele pajti! óvszer nélkül a legtutibb!"

Inkább alapoznék a helyetekben a biztonságos szexre, amit folytathattok egy jó darabig, nem fogja megzavarni csecsemőordítás, se a barátnőd lelki traumája, hogy 72órás tablettát kellett bevennie (nem a legnagyobb kaland, nekem elhiheted).

Ha minden áron testnedvekkel akarjátok, akkor fogamzásgátló. Nekem 16 éves koromban már felírták.

2013. ápr. 2. 22:30
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

ezt már pár hasonló kérdésnél is leírtam:3-man vagyunk testvérek,"ellenünk" is így védekeztek

amúgy az elsőnél olyan hamar elmész majd hogyha gumi nélkül csinálod egy húzás és elmész(nem bántásból írtam)

2013. ápr. 2. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!