Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19/F szűz fiúként mennyire...

19/F szűz fiúként mennyire esélyes közel velem egykorú, szintén szűz lányt találnom?

Figyelt kérdés
Nyilván nem ez lenne a szűrő, hogy szűz-e a lány, vagy sem, de első alkalommal valamelyest kellemesebb lenne egy szűz lánnyal lennem. Persze a tapasztalt sem lenne baj, de most nem ez a kérdés.
2013. ápr. 1. 21:21
1 2
 11/18 anonim válasza:
6. és 8. válaszoló nem pont ugyanaz véletlenül? Érdekes megfigyelni, hogy ki veszi magára...akinek nem volt inge, az nem is vette...részemről lezártam...
2013. ápr. 7. 17:55
 12/18 anonim ***** válasza:

Jajh utolsó. Én hogyan jellemezném? Sehogy. Semmi extrát nem látok benne, és ahogy látod a kérdező se rohant a párnájához hogy telesírja. És lezárhatod mert nem mintha vitázni akartam volna veled.

Pont azért írtam mert elég valószínűnek tartottam, hogy na ugyan kire gondol, amúgy nem vettem magamra, mert továbbra se tartom bunkónak. Nézz már körül itt miket írnak. De most tényleg az ilyen válaszok, hogy igen biztos vannak szüzek de én nem vagyok, kb az a színvonal amikor ide jön kérdésnek álcázva dicsekedni xy : "JAJ kicsi ha csak 28cm-es a farkam? :(("

De a második hozászolásom tényleg hozzád szólt, mert mégis csak te kezdtél el bunkózni. Meg ez a "a válasz a kérdésedre" picit úgy hangzott mintha legalábbis az összes előző válasz egy baromság lett volna.

2013. ápr. 7. 18:23
 13/18 anonim ***** válasza:
olyan 0,001%ot adnék ennek. Bár attól is függ milyen "típusú" csajt keresel. Akit 150en körbenyalnak és aki minden péntek és szombat estéjét egy buliban tölti, vagy aki a hétvégéit otthon tölti.
2013. ápr. 11. 15:23
 14/18 anonim válasza:
Szerintem azért lehet találni, csak nem a nagyszájú, miniszoknya-magassarkú öltözetet hordó lányok közt kell keresni(általában pedig ti csak azokat veszitek észre, a normális lányokat nem- ez saját tapasztalat). 18/N
2013. máj. 2. 14:16
 15/18 anonim válasza:
A 19 évesek átlagban már nem szüzek, tehát ne veled egykorút keress, min. 14-től keresgélj, e kortól már nem jelenthetnek fel kiskorú megrontásáért! Vagy keress apácákat... :D
2013. máj. 2. 14:45
 16/18 anonim ***** válasza:

A 14es válaszolonak teljesen igaza van :) ne olyan csajokat keres akik kitesznek mindent mert azoknak tuti volt pasijuk...hanem szolidab külsöjülányokat hid el h ök is ugyan olyan jók tán még jobban mint a kikent kifent mindent kirakok k...ák... :P

Am sztem se reménytelen a helyzet, mivel nekem nem volt még egyátalán semmilyen kapcsolatom és 17 éves lány vagyok :/ ....ezt nem felhivásként mondtam csak h lásd van még remény... :)

sok sikert :)

2013. máj. 2. 18:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát, van esély rá, de nem sok.

Számolj azzal is, hogy a szűz lányok nem adják könnyen magukat. Főleg ha vallásos, konzervatív nevelést kapott és csak szerelemből akarja.

Én is szűz vagyok, lassan 19 leszek, de én nem ilyenek miatt.

2013. máj. 2. 20:27
 18/18 szamo77db ***** válasza:
Nehéz lesz, az biztos! De biztosan van olyan lány, aki szintén szűz és benned is értékeli ezt. De nehéz lesz. Ne add fel!
2014. nov. 18. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!