Merre vezet kiút ebből a 22-es csapdájából?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok és még nem volt komoly hosszútávú kapcsolatom. Fiatalabb koromban sajnos nem úgy alakultak a dolgaim a lányokkal ahogy kellett volna. Ha szerelmes voltam egy lányba akkor ő nem viszonozta az érzelmeimet, amelyik lányok viszont kezdeményeztek felém azok meg nekem nem voltak annyira szimpatikusak hogy kapcsolat legyen a dologból. Sokáig úgy voltam vele hogy nem fogok csak azért egy számomra nem szimpatikus lánnyal járni hogy ne legyek egyedül. Évekkel ezelőtt eljutottam arra a pontra hogy nem kell görcsölni ezen a dolgon majdcsak egyszer szembejön a nagy Ő az utcán, vagy egy kávézóban, vagy egy boltban vagy akárhol. De ahogy múlott az idő egyre inkább kezdett teher lenni az egyedüllát a számomra, az utóbbi időben már nagyon nagy teher. Az önbizalmam elkezdett csökkenni és mára szinte nullára csökkent. Ez a mai napon csúcsosodott ki teljesen. Felszálltam a helyi járatos buszra és leültem. Velem szemben ült egy nagyon szép, kedves arcú, csinos fiatal lány. Észrevettem hogy engem nézz. Visszanéztem rá és egy apró mosoly ült ki a szám szélre. Amikor meglátta ezt az apró mosolyt akkor ettől az aprócska mosolytól az ő arcán egy olyan öröm tükröződött mint amikor mondjuk egy kislány megkapja azt a játékbabát amire hosszú ideje vágyik. Így egymásra mosolyogva ültünk a buszon. Megérkeztünk a megállóhoz ahol le kellett szállnom. A lány is leszállt abban a megállóban ahol én. Elindult az utcán előttem ment 3-4 méterrel, és egyszer csak kicsit hátrafordította a fejét pajkosan visszanézet és látszott rajta hogy arra vár hogy talán megszólítom. Én pedig teljesen leblokkoltam. Nem mertem odalépni és megszólítani azt a szép lányt. Szóval eljutottam arra a pontra hogy az önbizalmam annyira lecsökkent hogy ha egy olyan lány aki nekem is bejönne, ad egy jelzést, hogy "itt vagyok és szimpatikus vagy nekem" akkor leblokkolok és megbénít az önbizalomhiány. Belekerültem egy 22-es csapdájába az önbizalmamat visszaadná az ha végre érezném azt hogy engem is tud szeretni egy normális kedves lány. De önbizalom nélkül meg nem fogok tudni összejönni egy lánnyal sem. Tehát önbizalom kéne ahhoz hogy megszerezzek egy lányt. De az önbizalmam meg minden egyes egyedül töltött nappal csak csökken. Valaki tud valami tanácsot adni?2013. márc. 30. 12:43
1/20 anonim válasza:
Ha nem lépsz, sose fogod érezni ha nem lépsz.
2/20 anonim válasza:
Elmész Pest fele a kettesen, nincs más megoldás, én mindennap elszenvedem ezt, Balassagyarmat felé menet...amennyi kátyú van azon az úton, az borzalom, igazán megcsinálhatnák már, de ez a csapda kifejezés új nekem, ezt még nem hallottam:D
3/20 anonim válasza:
mikor mész ismét azon a buszon? ha legközelebb meglátod a lányt, szólitsd le, nincs vesztenivalód.
4/20 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló! Az hogy nem hallottad még azt a kifejezést hogy a 22-es csapdája vagy nem tudod értelmezni ennek a kifejezésnek a mélyebb értelmét, és a nagyon hasznos tanácsod, az csak a te IQ szintedet minősíti. Valószínűsítem alacsonyabb mint az én önbizalmam.
2013. márc. 30. 13:07
5/20 anonim válasza:
ne vele foglalkozz, mások is irtak:)
6/20 LeftBehind válasza:
Annyira megütnélek....DE ANNYIRA! Egy csinos csaj mosolyog RÁD a kib@szott buszon,aztán mikor leszálltatok,úgy néz rád,hogy azt csak egy igazi balf@sz tudná félreértelmezni! Ezek után mi kell még? Magyarázd már el,hogy ezek után mi kéne még ahhoz,hogy odamenj hozzá?!?! Talán azt várod,hogy megerőszakoljon a sarkon,vagy mi?!?
7/20 A kérdező kommentje:
LeftBehind jogos!
Hidd el legszívesebben én verném a saját fejem a falba.
2013. márc. 30. 13:23
8/20 anonim válasza:
de mostmár kár ezen rágódni, okulj a dolgon! és adjon önbizalmat!
9/20 LeftBehind válasza:
OK,bocsa a kiborulásért....csak egyszerűen kiakaszt,hogy én a fél életem adnám egy ilyen alkalomért,erre valakit jóformán fejbe dobnak vele és még akkor sem él a lehetőséggel.....kissé feldolgozhatatlan.
10/20 anonim válasza:
hejj, nyugiiii.. lehet h élesben te is lefagynál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!