Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ugy erzemnincs kiut.
Figyelt kérdés
6eve vagyunk a ferjemmel egyutt. Amiota megvan a kisfiunk.aki mar egy eves;azota a kapcsolatunk csak romlik. Minden nap veszekszunk kb mindenen.fontosabb neki minden es mindenki mint a csaladja. A kisfiaval foglalkozik meg szereti nagyon...csak en kerultem ki a kepbol. Napinta jelolget az interneten is noket akiken kb egy db ruhadarab nincsen. Koztunk kb 3 honapja nem volt semmi...prabalkoztam hogy idafekudtem melle stb erre csak annyit mondott menjek arebb mert nem fer el. Sztem mar nem szeret. Mit tudnek teni??? Prabaltam vele megbeszelni azt mondta ot hagyam. Elmenni nem tudok mert nem vagyok joba a szuleimmel.2013. febr. 21. 12:21
1/6 anonim válasza:
Kérdezz rá...6 év alatt lehet, h megunt. Sajnos van ilyen. :-(
2/6 anonim válasza:
lehet, hogy már nem nőt lát benned, hanem csak anyát, nem mindenkinek jönnek be a milfek :)
3/6 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de nem szedtél fel pár kilót?
4/6 A kérdező kommentje:
Persze szedtem fel de mar kb 25 kgt leadtam foleg miatta. Kb ami felesleg az egy 5kg. 60 kg vagyok....160 cm
2013. febr. 21. 13:14
6/6 anonim válasza:
Keress egy fiút aki szívesen szexelne veled és maradhatsz a férjeddel. Szex is lesz, meg apja is a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!