Meg fog csalni a férjem? Szűz volt!
Bízz magadban jobban. Örülj, h ennyire szeret, ne nyaggasd, s ne agyald túl ezt a dolgot.
(N)
Dehogy is bízol te benne! :D
Inkább hallgatsz egy csapat ismeretlenre, akik olyan választ adnak, amerre éppen kattan az agyuk, meg amilyen kedvük van éppen. Mi ez, ha nem bizalmatlanság? De hajrá! Ha így ügyeskedsz, előbb utóbb el is váltok, mert a férjed nem tud majd együtt élni egy állandóan bizalmatlankodó, gyanakvó nővel. :)
Nem törvényszerű, hogy ki akarja próbálni mással is. A barátomnak is folyton azt mondja mindenki, hogy ne köteleződjön el mellettem, menjen és próbáljon fel még 10-15 nőt, hogy tudja, mi a tuti. De ő engem szeret, és esze ágában sincs mással kipróbálni a dolgokat, amíg ez így van.
Nem is értem, mi ez a "nem éltem ki magam" dolog. Miért hiányzik az embernek, hogy részegen feküdjön valahol a padlón, és hogy rémes történetei legyenek egy csajjal, akinek büdös volt végül (jobb esetben) a szája? Szerintem egyáltalán nem törvényszerű, hogy valaki ne érezze jól magát egyetlen szexuális kapcsolattal egész életében. Ez egy társadalmi hülyeség, hogy sok nőt meg kell dugni.
Ne aggódj ezen, nem fog megcsalni a férjed, amíg okot nem adsz rá. Bízz benne és szeresd, ennyi.
"nem mondanám hogy nem élte ki magát mert 19 éves volt amikor velem elvesztette, és voltak előttem b.női akikkel minden volt csak épp a lényeg nem."
Igen, a nem élte ki magát pontosan ennek a definíciója :)
ha 20 csajjal lett volna akkor meg az lenne a bajod...
a nőknek semmi sem jó, inkább letagadom hogy szűz vagyok, le van sz@rva az őszinteség
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!