Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik/csajok ti megtudnátok csalni a párotokat azzal a tudattal hogy soha nem tudná meg?
Engem megcsaltak, egyáltalán nem számítottam rá. Sok éves kapcsolatban.
Ennél szarabb érzést nem sokat tudok elképzelni. Azt tudom, hogy többet nem fogok bízni senkiben sem így, mint benne.
Lett volna rá lehetőségem, de valahogy mégsem tettem meg soha. Ebben csak az a furcsa, hogy fantáziálni viszont szeretek másokról, meg sokszor úgy érzem, hogy simán képes lennék rá. De eddig még szerencsére nem vitt rá a lélek.
19/L
Nincs párom most,de nem tudnám soha. Annyira komolyan veszem a kapcsolatokat,hogy ha can valakim,néha még a fiú haverjaimmal is tartok egy bizonyos távolságot(pl kevesebb félreérthető megjegyzés,vagy nem megyek kettesben egyikkel se sehova) néha mondják,hogy ilyenkor teljesen megváltozom,de nekem nem megy,hogy járok valakivel,aztán más srácokat ölelgetek meg hülyéskedem velük olyan szinten.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!