Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a férjem, megbántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjem, megbántam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párom külföldön dolgozik sajnos, emiatt ritka a talâlkozâs.

Iskolába járok s van itt egy srâc/fêrfi akivel eléggé elvagyunk. Próbâlt mâr megcsókolni azt nem hagytam de ma ismét bepróbâlkozott. Nem áltam ellen megtörtént a csók. Kérdezte hogy mikor folytatjuk? Gondolom szexre gondolt de hiába kivánom, tudom nem szabad. Fiú barátsagat sem akarom elveszíteni... Mit tehetek?

2013. márc. 13. 19:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%
Döntsd el mit akarsz, de kettős játékot ne játssz mert az a legundorítóbb dolgok egyike amit egy nő csinálhat.
2013. márc. 13. 19:31
 2/25 anonim ***** válasza:
56%

Míg nincs otthon a férjed, csomagolj és tűzz el jó messze. Nem az egyszeri botlás miatt, hanem, mert keresztülsz.rod a házasságod...

Minek kellett férjhez menni? hogy elmondhasd férjnél vagy? Na ezért felesleges volt.

...

24N

2013. márc. 13. 19:31
 3/25 anonim ***** válasza:
26%

Nem ő a férjed esetleg?Ő si külföldön dolgozik.Ha nem ő az akkor elég sok manapság a ri.banc.A gyk tökéletes szürő arra mekkora ri.bancok a nők:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2013. márc. 13. 19:34
 4/25 anonim ***** válasza:
71%

Gondolj arra, hogy a párod odakint gürizik, hogy nektek jó legyen, te meg unalmadban nem tudsz mit kitalálni, minthogy másokkal hetyegsz. Ez korrekt?

Elhiszem, hogy szar távol tőle, de ne légy már ilyen ösztönállat, könyörgöm...

2013. márc. 13. 19:40
 5/25 anonim ***** válasza:
81%
Ha ennyire megbántad,valld be őszintén a férjednek,aztán viseld méltósággal a tetted következményeit.
2013. márc. 13. 19:40
 6/25 anonim ***** válasza:
84%

A Kérdező normálisan tette fel a kérdést. Vagy nem?

Rögtön ribancozzátok...Voltatok már hasonló helyzetben?

Nem kellene ilyen könnyen, és ilyen elítélendő szavakkal ítélkezni..Szentek nem léteznek, legalábbis a Földön nem..

Emberek vagyunk. Gyarlók.

2013. márc. 13. 19:43
 7/25 anonim ***** válasza:
95%

Először is döntsd el, hogy mit szeretnél. Ha szereted a férjed, akkor beszéld meg ezzel a másik férfival, hogy sajnálod, hogy múltkor annak a látszatát keltetted, hogy lesz ennek folytatása.

Másodszor. Ne törődj sok idiótával, aki leribancoz. Ritkán találkoztok, az embernek vannak szükségletei.... Ráadásul- és nem rosszindulatból- honnan lehet biztosra tudni, hogy ő ott külföldön nem fekszik le senkivel?! A válasz: sehonnan. Ők sem bírják ám sokáig.

Egyébként nem megoldható, hogy te is kimenj? Vagy ő jöjjön gyakrabban? Egyébként a ritka mit jelent? Hetente? Havonta?

2013. márc. 13. 19:43
 8/25 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ne mondd el a férjednek, hanem szakítsd meg a fiúval a barátságot. Ez különben sem barátság...ne játssz senkivel. Döntsd el mit akarsz. Új kapcsolatot, vagy a régit.
2013. márc. 13. 19:45
 9/25 anonim ***** válasza:
28%

ma 19:43

Nem kell ez a seg.gnyaló szánalmas mentegetőző szöveg.Vannak gyenge jellemek és vannak akik kibírják hogy ne keféljenek félre.Nekem számtalan lehetőségem lett volna még sem tettem meg,és rajtam kívűl még sok ilyen ember van.Esetleg meg kellene simogatni a buksiját vagy mi?Szánalmas....a végén még díjat is adjál neki mert megcsalta a párját.Az ilyen az igen is szenvedjen és nézzen a tettei mögé.Ha valami nem működik akkor nem félre kkefélni kell,hanem szakítani.Utánna lehet dugni fűvel fával.Ennyi.Nem kell itt kimagyarázni a dolgokat.

2013. márc. 13. 19:47
 10/25 Kondor Judit ***** válasza:
70%
Én nem tom mostanába NEM ismerik az emberek a hűség fogalmát.Ellen kell tudni állni a kísértésnek.Van férjed és mással kacérkodsz hát ez fura.Mi nők jobban eltudjuk nyomni a nemi vágy utáni vágyat.MINDEN A FEJBE DŐL EL.El lehet gondolkodni,hogy a férjed kint van a jobb megélhetés miatt és Te meg közben mit csinálsz.
2013. márc. 13. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!