Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a férjem, megbántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjem, megbántam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párom külföldön dolgozik sajnos, emiatt ritka a talâlkozâs.

Iskolába járok s van itt egy srâc/fêrfi akivel eléggé elvagyunk. Próbâlt mâr megcsókolni azt nem hagytam de ma ismét bepróbâlkozott. Nem áltam ellen megtörtént a csók. Kérdezte hogy mikor folytatjuk? Gondolom szexre gondolt de hiába kivánom, tudom nem szabad. Fiú barátsagat sem akarom elveszíteni... Mit tehetek?

2013. márc. 13. 19:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%

Látom, önjelölt dogmatikus ítélkezőink beindultak.

Örülök, hogy a gyk közönsége egytől egyig ilyen kiváló, erkölcsös, hűséges és egyben tökéletes ember. :/

Az én verzióm:

Alapvetően én sem vagyok megcsaláspárti természetesen, sőt, 15 év alatt nem csaltam meg a páromat . (énF)

Node: megtörtént. Ezt nem tudod megmásítani. Megbántad, ahogy írod. Ha őszintén megbántad és igazából nem érzelmeket vittél a dologba, csak fizikálisan történt egy aktus, és ha még teherbe sem estél, akkor lépj túl a dolgon. És temesd mélyen el a témát. Mondjuk inkább ennek a srácnak a barátságát áldozd be, mint a házasságodat.

Tehát ne folytasd és akadályozd meg, hogy a csávóka zsarolni próbáljon. Lépj túl és tanulj belőle. Hidd el a Föld forog tovább, a Duna is folyik tovább és semmi sem változik. Nem Te vagy az első és nem is az utolsó, aki félrelép. Ha igazán szereted a férjedet és nem ismétled meg, akkor fölösleges (az itteni nagyokosokra hallgatva) stigmaként életed végéig viselni. Előrébb vinne? Nem. Mi visz előbbre? Ha tanulsz az esetből és eme tapasztalatod alapján nem ismétled meg, nem folytatod. Lényeg: ne ess kétségbe és légy legalább önmagaddal őszinte.

2013. márc. 13. 19:50
 12/25 anonim ***** válasza:

ma 19:47 vagyok

Mármint az előző hozzászűlásom az első ma 19:43-nak szólt.

2013. márc. 13. 19:51
 13/25 anonim ***** válasza:
61%

Én úgy veszem ki a szavaiból, hogy "csak" csók történt, de nemi aktus nem... Ez még nem esik a "fűvel-fával" kategóriába.

Kérdező, ha a férjedet szeretnéd, szakítsd meg a kapcsolatot a fiúval, de véglegesen! Megértem, hogy vannak kielégítetlen érzéseid, de ne add meg a lehetőséget a teljes félrelépésre!

2013. márc. 13. 19:53
 14/25 anonim ***** válasza:
88%

Egyébként ha olvastátok figyelmesen, csak 1 ki**szott csók volt. É kíváncsi lennék, hogy ha mindenki magába néz vajon tényleg nem tud-e akár csak egy ilyet is felidézni.

Egyébként nem, én is hűséges típus vagyok (legalábbis jelenlegi kapcsolatomban, ami 5 éve tart). De ha egy nő megy félre, annak oka van. Lelki és fizikai. Nem ismerem a körülményeket. Tény. De ennyiért leribancozni valakit.

Hát nálam a ribanc mást jelent.

Aki rendszeresen félrekefél, vagy nincs kapcsolat nélkül fűvel- fával....

2013. márc. 13. 19:55
 15/25 anonim ***** válasza:
68%
De persze itt csupa szent ember van :)
2013. márc. 13. 19:56
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom téged csaltak már meg,azért akadsz ki így. Vagy te dugtál félre, lebuktál és kompenzálásképp úgy gondolod, akkor senki nem úszhatja meg. :)

A pasikkal komoly gondol vannak. Elképzelni sem tudják, hogy nem képesek megadni egy nőnek, akár testileg, akár lelkileg, amire vágyik. És utána a nő a ribanc.

Ha engem csalnának meg, és megtudnám, persze mérges lennék, de utána elgondolkoznék, vajon miért romlott el. Mit nem csináltam jól... Pedig a pasiknak kevesebb is elég a félredugáshoz. De a férfi attól férfi, nem?? Mekkora kan, több nőt húzogat. ;) A csaj meg csak ribanc lehet ilyenkor. Szeretem ennek a pszichológiáját. :)

2013. márc. 13. 20:10
 17/25 Kondor Judit ***** válasza:
41%
Nálam a csók is megcsalást jelent,mert ha szeretem a páromat szeretem akkor nem csókolok meg senkit rajta kívül.
2013. márc. 13. 20:13
 18/25 anonim ***** válasza:

Az ember követhet el hibákat, meg stb. persze, igen. De miután ez nem egy pillanat hevében elkövetett hiba, hosszas előzménye volt, nem tartozik ebbe a kategóriába. Te már erre számítottál, nem ért meglepetésként, mégis fenntartottad ezzel a fiúval a barátságot és most is, ezek után is azon aggódsz, hogy nehogy elveszítsd. A barátságát. Annak, aki nem barát, hanem szerető jelölt. Gratulálok, "okos" lány! :(

Ezzel a hozzáállással, ami neked van, nem érdemes még csak megpróbálni sem helyrehozni a kapcsolatodat a férjeddel. Sajnálom szegényt, de jobban jár, ha külön mentek.

2013. márc. 13. 20:27
 19/25 A kérdező kommentje:
Rettentően sajnálom sírok, éreztem abban a pillanatban is de elgyengültem nagyon, bár hülye voltma az is vagyok, abban a pillanatban is kijelentettem, tudtam nem szabad még i megtettem tényleg gyenge jellemteln ember vgyok, sjnálm a férjem, elkell mondjam de félek, ki fog akadni. és a bizalomnak anyi meg os értem :( utálom magam!
2013. márc. 13. 20:30
 20/25 A kérdező kommentje:

akkora gombós van a torkomban, nem birom, lelkiismeret furdalásom van hisz mindig mondja hogy azért tud ilyen sokat dolgozni mert vagyok neki, bár tény hogy hiányzk a kedvesség, akkor is ha hazajön (2havonta) de mivel lelkét ki dolgozza megértem hogy nincs kedve velem jópofizini és mindig rám förmed, vagy ha hazaérkezik kipiheni magát és elviselem hogy alig szerelmeskedünk.

Régen jobb volt a kettők kpcsolata de tudom kettőnkért teszi! Szerencsére majd mostmár 2-3 hetente haza tud jönni vagy2-3 napra csak azt nem tudom mondjam-e el neki.

2013. márc. 13. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!