A barátnőmnek hazudtam a szüzességemről de nem néztem a szemébe amikor erről volt szó. Már nem bírom idegekkel, el kell mondanom neki, mert nagyon szeretem, mi lesz a reakciója?
"Vannak lányok akiknek a szűz fiúk a gyengéik"
A jeti is létezik, mégsem látta még senki. Nem értem miért kéne bocsánatot kérnie a kérdezőnek. Mintha valami halálos bűnt követett el, holott erről szó sincs. Nehogy elhiggyétek már, hogy a csajok sosem titkolnak el semmit. Ugyan már.
A csajok mindenféle szánalmas, balf*sznak tartják a szűz srácokat, kortól függetlenül. Bezzeg az ő szüzességük valami kincs. Legalábbis azt hiszik.
"A jeti is létezik, mégsem látta még senki. Nem értem miért kéne bocsánatot kérnie a kérdezőnek. Mintha valami halálos bűnt követett el, holott erről szó sincs. Nehogy elhiggyétek már, hogy a csajok sosem titkolnak el semmit."
találód. de én inkább fordított helyzetet ismerek többet, amikor a lány kamuzta hogy nem szűz, vagy ordas szakértő, csak épp felezi-harmadolja a számot.
elmondtad? mit szólt?
neki hanyadik partnere lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!