A barátnőmnek hazudtam a szüzességemről de nem néztem a szemébe amikor erről volt szó. Már nem bírom idegekkel, el kell mondanom neki, mert nagyon szeretem, mi lesz a reakciója?
Hát, ha normális srác, akkor nagyon nem fogja érteni, miért kellett hazudni. Esetleg szakít, mert nem lehet megbízni benned.
Ha meg olyan, mint te, akkor azonnal megdug, vagy ilyesmi.
mi a bánatos francért kellett hazudni, tök hülye vagy, bocs ez kulturáltan fogalmaztam meg
képzeld a csaj helyébe Magadat, komolyan, oké előadod mi volt, hogy volt, ez alap lett volna, ilyenben nem hazudok soha, sőt soha, mert szeretek nyugodt lenni
most majd elgondolkozik, ha ebben hazudtál, akkor még miben
mi lesz az első reakciója, hát nem ismerem, de bármi
ezzel a bizalmat basztad el, ezt is nagyon finoman mondtam
először is bocsánatot kérsz és megmondod, lehet nem lesz jó vége, de magad alatt vágtad a fát
majd kiderül, ha kér időt hagyod, ha nem és nem fog csinálni semmit és elfogadja a szövegedet, utána már soha ne hazudjál, N
ha úgyis elmondod nem mindegy? ha leírom, hogy a lányok nem szeretik a szűz fiúkat, akkor gyorsan elmész prostihoz, vagy titkolózol még?
egy lányt vagy dugni akarsz és összehazuds zneki midnent, vagy szereted, és őszinte vagy vele. a kettőt enm jó keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!