Barátnőmnek el vettem szüzeségét azóta egyszer szexeltünk egyszer sem mentem el! Gumi nem lyukat ki! mindig is sokat késet neki a menstruáció de most késik! Mi az oka?
magyarul pls?
"mindig is sokat késet neki a menstruáció de most késik"
* - a legtöbbet?
Mellesleg igen ez a jele annak, de ezt a barátnődnek tudnia kéne ha már szexelni volt esze
Az első behatoláskor és a szexuális együttlétek alatt mind hormonális folyamatok is bekövetkezhetnek.
Ennek egyik következménye lehet a menstruáció késése.
Jó Bocsánat ! Szóval.....
Elvettem a szüzességét utána rendesen vérzett . . . .
Rá 1 hétre megint szexeltünk mind 2 alkalommal védekeztünk, de egyszer sem élveztem el ! Régen olyan 1 heteket késett neki de most is késik neki de már többet! 3-4 napja görcsöl hasa fáj neki . . meg hát ott lent is fáj neki! valamikor nagyon fáj valamikor csak kicsit és már a pattanások is kijöttek. Szóval van okom félni? mert kezdjük ott hogy el sem mentem nem hogy kilyukadt volna a gumi! Csak már nagyon idegesítő!
A legokosabb tanács, ami ilyenkor adható, hogy beszélgessen el az anyukájával a "felnőtt" dolgokról, mint például a szex! Ha ez lehetetlen, akkor azzal a legszimpatikusabb tanárnőjével, akiben bízik. És majd ők adnak neki tanácsot, nőgyógyászt ajánlanak neki stb.
A legrosszabb amit tehettél, az az, hogy megkérdeztél itt nyílvánosan egy rakás rosszindulatú géptölteléket, akik leszúrnak, kicikiznek téged, és elviccelik a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!