Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Leitatott és elvette a szüzess...

Leitatott és elvette a szüzességem?

Figyelt kérdés

Leitatott és elvette a szüzességem. Egyéjszakás kaland volt. Nem voltam részeg, de nem nagyon tudtam ellenkezni. Hajtott a vágy, de józanul soha nem tettem volna ilyet....

Nagyon fájt....Szégyellem magam....Életem eddigi legnagyobb hülyeségét követtem el, nem tudom, hogy valaha megbocsátok-e magamnak. Ráaádsul nem is védekeztünk, ezért másnap esemény utáni tablettáért kellett rohannom...

A legszívesebben felpofoznám a srácot, amiért kihasznált...Meg magamat is, hogy hagytam. Az a baj, hogy már nem tudom visszacsinálni. Ez lesz az első szexuális élményem, ami hát nem volt túl jó...Nagyon fájt és nyilván semmi érzelem nem volt benne, max. vonzalom.

Azóta ezek a képek kísértenek és nem tudok tőlük szabadulni, fogalmam sincs, hogy mit tudnék csinálni azon kívül, hogy magamat ostorozom. Valaki mondjon valamit, nem tudom ezt kivel megbeszélni és ez borzasztó. A srác meg gondolom már nem is fog keresni, bár ezek után nem is akarom soha többet látni.....Legszívesebben elsüllyednék szégyenemben. Ezek után nem mondhatom már, hogy szűz vagyok, de annak ellenére ugyanolyan tapasztalatlan leszek és gondolom még fájni is fog pár alkalom, mert elég szűk vagyok?

Utálom magamat és a piát is........:(

2013. márc. 17. 19:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

14:36

Melyik szót nem érted abból, hogy a kérdezőt is "HAJTOTTA A VÁGY"!!

Minden dugás után kell nem kell felhívni a NANE-t...

2013. márc. 19. 06:29
 22/25 anonim ***** válasza:
*nem kell!
2013. márc. 19. 06:30
 23/25 anonim válasza:
77%

Persze, hogy nem mondhatod, hogy szűz vagy, az igazat viszont elmondhatod. Elmondhatod, hogy egyszer volt és nem volt jó és hogy nagyon bánod. Ha lesz egy fiú akit igazán szeretsz és akinek szíved szerint odaadnád amit most elvesztettél, simán elmondhatod neki. Ugyanúgy fog kezelni, mintha még nem lettél volna senkivel. Ugyanúgy fog vigyázni rád mintha szűz lennél és ugyanúgy megtesz majd mindent, hogy kellemes élmény legyen az együttlét. Azért jelzem, hogy a srác se biztos, hogy így akarta ám.

Az alkohol pont nem a józan döntések elősegítésére való. Lehet, hogy szimplán csak szégyenli magát, ezért nem keres.

2013. márc. 20. 22:15
 24/25 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Sajnos minden lány ezt mondja, hogy "csak egy pasim volt előtted és az is rossz volt"!!

Tudod, amikor mindegyiktől ugyanezt hallja az ember, nem biztos, hogy elhiszi...

2013. márc. 21. 13:58
 25/25 anonim válasza:

Nos, Pasi vagyok a negyedik x környékén, valóban sok lány mondja ezt vagy mondta ezt. Amikor pedig odakerül az ember, bizony megtapasztalja, hogy a lánynak valóban 1 pasija volt és az is rossz. Részemről nem hit hanem tapasztalat kérdése. Nem kell, hogy mindenki higgyen neki, elég ha az az egy hisz aki szereti. Nyilván, ha kihívóan öltözködik, lazán erotikusan viselkedik, és leteper mint a maláji tigris, akkor az embernek van oka kételkedni. Ám amíg előjön a tapasztalatlanság, a gátlások és a korábbi rossz tapasztalatok miatti valós fizikai, biológiai reakciók addig ez elég valósnak tűnik.

Egyébként sajnos vagy inkább természetesen sok lány igazat is mond ezzel. Ugyanis senki nem úgy születik, hogy profi benne. A fiatal srácok persze meggyőzően alakítják a szexológust, meg a tapasztaltat, ám sokuknak fogalmuk sincs, hogy mondjuk a lánynak jó volt-e. Az a lényeg, hogy nekik meg volt, mint kb a fenti esetben is.

Aki oda fog figyelni a kérdező hölgyre az tudni fogja, hogy igazat mond.

2013. márc. 23. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!