Leitatott és elvette a szüzességem?
Leitatott és elvette a szüzességem. Egyéjszakás kaland volt. Nem voltam részeg, de nem nagyon tudtam ellenkezni. Hajtott a vágy, de józanul soha nem tettem volna ilyet....
Nagyon fájt....Szégyellem magam....Életem eddigi legnagyobb hülyeségét követtem el, nem tudom, hogy valaha megbocsátok-e magamnak. Ráaádsul nem is védekeztünk, ezért másnap esemény utáni tablettáért kellett rohannom...
A legszívesebben felpofoznám a srácot, amiért kihasznált...Meg magamat is, hogy hagytam. Az a baj, hogy már nem tudom visszacsinálni. Ez lesz az első szexuális élményem, ami hát nem volt túl jó...Nagyon fájt és nyilván semmi érzelem nem volt benne, max. vonzalom.
Azóta ezek a képek kísértenek és nem tudok tőlük szabadulni, fogalmam sincs, hogy mit tudnék csinálni azon kívül, hogy magamat ostorozom. Valaki mondjon valamit, nem tudom ezt kivel megbeszélni és ez borzasztó. A srác meg gondolom már nem is fog keresni, bár ezek után nem is akarom soha többet látni.....Legszívesebben elsüllyednék szégyenemben. Ezek után nem mondhatom már, hogy szűz vagyok, de annak ellenére ugyanolyan tapasztalatlan leszek és gondolom még fájni is fog pár alkalom, mert elég szűk vagyok?
Utálom magamat és a piát is........:(
Mind a ketten ugyanolyan hibásak vagytok, csak te erre még rá is cs.sztél rendesen.
Most már mindegy, valahogy próbálj rajta túllépni, beszélj róla barátokkal - apropó, ők hol a bús fszba voltak??? - olyan felnőttben, akiben megbízol.
sokat sajnos már nem tehetsz.
egy tanulságként fogd fel, és legközelebb nagyon válaszd meg, hogy ki legyen a szerencsés, aki megismerheti a tested! és amennyiben egy rád nagyon figyelő,téged szerető sráccal leszel, akkor ki tudod törölni ezt a rossz emléket, és remélhetőleg egy nagyon kellemes élményben lesz részed. :-)
Van ilyen. Most nem vagy se több se kevesebb mint más ember. Történt valami amit te nem így képzeltél el, nem kell ostoroznod magad, teljesen felesleges. Semmilyen élettani vagy biológiai funkciója nincs a szüzességnek.
A dolgot ketten akartátok. Akkor téged hajtott a vágy pont úgy ahogyan őt is. Az hogy a gátlásaid megfékeztek volna akkor ha nem iszol csak egy gyenge kifogás. A vonzalom éppen elég érzelem. Nem történhet meg minden úgy akár egy könyvben. Tetszett a fiú ahogy neki is tetszettél te.
Az első szexuális élményem egy olyan sráccal volt akit úgy gondoltam szeretem. Lefeküdtünk és tudod milyen volt? Borzalmas. Fájt, nem élveztem és rövid ideig is tartott. Először úgy éreztem ezt teljesen elrontottam. A srác is zavart lehetett mert kicsit tartottunk azután egymástól. Ez egy érdekes élmény volt főleg azután hogy meghallgatod a sok bibes-babos rózsaszín kis habcsókos sztorit a hatalmas katarzisról meg hihetetlen élményről amit a szüzességed odaajándékozása jelent élted szerelmének.
Amiben biztos voltam akkor az az, hogy ez a srác nem életem szerelme, nem volt katarzis cska fájdalom és nem éreztem különösebben nagy ajándéknak azt sem amit ő kapott tőlem érte.
Ez van. Később megértettem hogy ez nem egy bevett forgatókönyv amit ha nem úgy élek meg ahogy a társadalom elvárja akkor én egy rossz ember vagyok.
Sokáig nem feküdtem le senkivel egészen az utolsó évek végén a fősulin. Rosszul indult és nagyon jó lett a végén. Mint mindent ezt is meg kell tanulni hogyan megy. Lassan rájöttem hogy hogyan jó nekem és mit kell érte tennem (és természetesen a partneremnek)
Az első pár alkalom mindig szar lesz, de ha belegondolsz miben nem az??? Elkezdesz úszni (profán példa) és először egy fuldoklással egybekötött szerencsétlenség az amit produkálsz. Futni kezdesz. Az első pár méteren még legszívesebben meghalnál. Elborulsz a bringával.
Az egyetlen amit ezzel mondani szeretnék: idővel minden sokkal jobb lesz. Nem vagy rossz ember és nem is leszel az ezután sem.
"NANE ingyenes segélyvonal-száma 18-22 óra között hívható: 06-80-505-101.
Hívd! Nem viccből tanácsolom!"
Nem rossz ötlet, csak kiegészítem: az ilyen 80-as ingyenes számok CSAK vezetékes telóról ingyenesek. Nehogy leszívja a lóvédat, ha mobilról próbálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!