Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Leitatott és elvette a szüzess...

Leitatott és elvette a szüzességem?

Figyelt kérdés

Leitatott és elvette a szüzességem. Egyéjszakás kaland volt. Nem voltam részeg, de nem nagyon tudtam ellenkezni. Hajtott a vágy, de józanul soha nem tettem volna ilyet....

Nagyon fájt....Szégyellem magam....Életem eddigi legnagyobb hülyeségét követtem el, nem tudom, hogy valaha megbocsátok-e magamnak. Ráaádsul nem is védekeztünk, ezért másnap esemény utáni tablettáért kellett rohannom...

A legszívesebben felpofoznám a srácot, amiért kihasznált...Meg magamat is, hogy hagytam. Az a baj, hogy már nem tudom visszacsinálni. Ez lesz az első szexuális élményem, ami hát nem volt túl jó...Nagyon fájt és nyilván semmi érzelem nem volt benne, max. vonzalom.

Azóta ezek a képek kísértenek és nem tudok tőlük szabadulni, fogalmam sincs, hogy mit tudnék csinálni azon kívül, hogy magamat ostorozom. Valaki mondjon valamit, nem tudom ezt kivel megbeszélni és ez borzasztó. A srác meg gondolom már nem is fog keresni, bár ezek után nem is akarom soha többet látni.....Legszívesebben elsüllyednék szégyenemben. Ezek után nem mondhatom már, hogy szűz vagyok, de annak ellenére ugyanolyan tapasztalatlan leszek és gondolom még fájni is fog pár alkalom, mert elég szűk vagyok?

Utálom magamat és a piát is........:(

2013. márc. 17. 19:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
elvileg ez is minősülhet erőszaknak. ELVILEG
2013. márc. 17. 19:22
 2/25 anonim ***** válasza:
58%
Ez van.
 3/25 anonim ***** válasza:
79%
bocs,mégsem,olvasom,hogy hajtott a vágy.akkor mindegy,legközelebb ne piálj,ennyi
 4/25 anonim ***** válasza:
58%

NANE ingyenes segélyvonal-száma 18-22 óra között hívható: 06-80-505-101.

Hívd! Nem viccből tanácsolom!

2013. márc. 17. 19:24
 5/25 anonim ***** válasza:
78%

Egy. Ha nem akartad volna, akkor nem történik meg. Nincs az az állapot, kivéve ha beleraknak valamit a piádba.

Második. Gondolom nem egyedül mentél el bulizni, HOL A BÜDÖS KRVA ÉLETBEN VOLTAK A HAVERJAID?

2013. márc. 17. 19:24
 6/25 anonim ***** válasza:
15%
Azt írod volt rá vágyad,elsőre gyakran fáj a csajoknak,terhes nem lettél-nem látom mi a gond.
2013. márc. 17. 19:25
 7/25 anonim ***** válasza:
52%

Mi ez a leitatott duma? Leitatni csak azt lehet, aki amúgy is hajlandó látens módon bármire. De jó is lenne, ha leitatnék bárkit, Casanova hozzám képest egy fotelben ülő f@szcibáló lenne :)

F25

2013. márc. 17. 19:26
 8/25 anonim ***** válasza:
62%

"Nem voltam részeg.... Hajtott a vágy,"

Akkor miért is kened a pasira az egészet???!

2013. márc. 17. 19:27
 9/25 A kérdező kommentje:
Nem kenem rá az egészet, én is hibás voltam. De ha szorult volna bele egy kis jóérzés, akkor nem veszi el a szüzességem......És mondtam neki, hogy nem akarom, de akkor már késő volt.....:(
2013. márc. 17. 19:28
 10/25 anonim ***** válasza:
32%

Sz*rd le! Most már nem tudsz mit csinálni.

Lépj túl ezen! Legközelebb pedig olyannal feküdj le, akit szeretsz, mert úgy van igazán értelme. Majd ha találsz egy ilyen fiút, akkor eszedbe sem fog jutni többet ez a félresikerült este. Ennyi. :)

2013. márc. 17. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!