Hogyan vegyem rá az egyik fiú haveromat arra, hogy vegye el a szüzességem?
Figyelt kérdés
3 viszonzatlan próbálkozás és pofára esés után úgy döntöttem, hogy nem várok tovább, nem kell nekem szerelem. A szexet már nagyon ki szeretném próbálni. Van egy haverom, aki külsőre bejön, de nem vagyok belé szerelmes, gondolom ő sem az belém. 1 évvel idősebb nálam. Hogyan lehetne felhozni neki a témát? 17/L2013. márc. 3. 11:02
1/13 anonim válasza:
ha itt adsz fel hirdetést pikk pakk lesz jelentkező! :)
2/13 fospuska válasza:
mondd el neki kicsit betintázva ugyanezt. már ha igazán akarod és nem csak a t.köd van tele azzal,hogy még mindig szűz vagy és az milyen ciki. de azért átgondolnám ezt.
3/13 anonim válasza:
Majd jönnek az üzenetek a vállalkozó kedvűektől, akik szívesen elvennék, és még a haverodat sem kevernék bele.
4/13 anonim válasza:
Tök mnind1 hogy hozod fel a témát, akkor annyit is lehet mondani, hogy este gyere át dugni, ilyesmikre nem szokás nemet mondani; a tesztoszteron nagy úr.
5/13 Klarenzo válasza:
Szerintem, nem feltétlenül kell ezt előre megbeszélni vele. Csak csábítsd el. Ha most még nem is éreztek egymás iránt szerelmet, ha belebonyolódtok, még az is lehet, hogy komollyá válik a dolog (Láttam már ilyet), és akkor ne úgy induljon a kapcsolat, hogy meggondolatlannak tart. Egyébként 17 évesen én még nem esnék kétségbe... :)
6/13 anonim válasza:
egyszerűen nem értem miért jó olyannal együtt lenni aki iránt nincs semmi érzelem..:S...de ha ennyire nem bírsz magaddal csak említsd meg neki és máris nyert ügyed van
7/13 anonim válasza:
Én meg a Te gondolkodásodat nemértem!
Am kérdező:
Bármit csinálsz, nemfog tiltakozni :)
8/13 anonim válasza:
szia,egy k*rva vagyok akinek nem számít hogy kivel fekszik le,benne lennél?:)
10/13 anonim válasza:
lehet hogy velem van a gond,de én lenézem azokat akik válogatás nélkül dugnak vagy annyira fontosa nekik hogy ne legyen szüzek hogy képes megkérni rá valakit hogy vegye el a szüzességét
de bocs,igazad van a r*banc jobban illik ide,a k*rvák pénzért csinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!