Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mire fel növesszenek tököt a...

Mire fel növesszenek tököt a 20 év feletti szűz férfiak, ha a nők 98%-a ki nem állhatja őket a szüzességük miatt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 22:50
1 2 3 4 5
 31/45 fospuska ***** válasza:
de mi a bánatért nem mész el egy hivatásoshoz...? kifogásod millió,megoldás egy se. ha majd nem a problémával foglalkozol,hanem a megoldással,menni fog.
2013. márc. 4. 16:05
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

F*sz ki van már az ilyen kérdésekkel.

1. a homlokodra van írva?

2. rád bizonyítják, ha kamuzol?

Több millió ember, hogy veszti el? Szerinted ők aggódnak miatta? Ez nem ok, csak okozat. Az elcseszett, hülye téveszmék miatt.

Milyen kényelmes kifogást sikerült találnod. De most komolyan. Mit vársz tőlünk? Te már bebeszélted magadnak, amit csákánnyal nem vernek ki a fejedből.

De sírjál csak.

2013. márc. 4. 16:33
 33/45 anonim ***** válasza:

31-es

A k*rva sem segítene. Azután mi változna? Semmi.

2013. márc. 4. 16:34
 34/45 anonim ***** válasza:
Meg mi az, hogy utólag kiderülhet, hogy szűz voltál és mégis letagadtad? A világon egy ember tudja 100%-osan, hogy szűz vagy-e vagy sem, saját magad.
2013. márc. 4. 16:44
 35/45 anonim válasza:

"Szerinted mit fog gondolni az a nő, akivel eljutok a csókig, és kiderül, hogy abban se vagyok gyakorlott 25 éves létemre? Halvány lila gőzöd sincs, mennyire nehéz helyzetben vagyok, de persze te nő vagy, és nem is értheted ezt."

Hogy az a nő mit fog gondolni azt nem tudom, de azt igen én mit gondoltam mikor az egyik exemmel először csókolóztam aki 26 éves volt akkor, majd közölte hogy még sosem csókolt meg nőt. Elsőre megdöbbentem utána meg örültem neki. Semmi lenézés nem volt bennem, igaz ő nem azért nem volt nővel mert nem kellett nekik (épp ellenkezőleg) csak neki volt más dolga akkoriban. Túldramatizálod, lehet hogy fogalmam sincs róla de nem is érdekel ha egy ilyen kis nyüszögő szerencsétlenről van szó, nem a szüzesség taszít azzal semmi baj nincs hanem a köré épített melodráma. Lassan megközelítesz egy brazil szappanopera színésznőt. Azzal taszítod a nőket, hogy képtelen vagy felfogni a borsónyi agyaddal, az emiatti hiszid (nem tudok rá mást mondani) a rossz. Most komolyan, nyivákolsz itt mind egy kismacska közbe fújod a sajátodat szerinted ez melyik csajnak vonzó?

A halvány lila gőzöd sincs meg a gyerekek hülyesége, ennyi idősen az embernek elég tapasztaltnak kellene lennie ahhoz, hogy látatlanba nem mondjon ilyeneket mert könnyen lehet a másiknak nehezebb. Neked sincs gőzöd arról nekem mivel kell szembenézni és maradjuknk is ennyiben. A döntés a tied elfelejted ezt a sok marhaságot és mersz végre élni, vagy megmaradsz a kellmes kis légváradban amiben van mire fogni a sikertelenséged és magányosan halsz meg.

2013. márc. 4. 17:01
 36/45 anonim ***** válasza:

Ice Queen-nel értek egyet: bizonyos szempontból teljesen egyszerű döntéshelyzetben vagy most: vagy összekapod magad, megpróbálsz kicsit lehiggadni és szemléletet váltani és elkezdesz ismerkedni lépésről lépésre haladva, vagy marad minden így és maradsz továbbra is magányos és frusztrációktól terhes.

Ha az előbbit választod, természetesen számolnod kell azzal, hogy kudarcélmények is érhetnek... de most figyelj: ez mindenki mással is így van! Szüzesség ide, szüzesség oda, bárkit érhetnek kudarcok az ismerkedést, párkapcsolati témát, szexualitást illetően, ezzel számolni kell, ez is része a játéknak és bizony szükséges is ahhoz, hogy az ember tanulni tudjon és bölcsebb legyen.

Ugyanakkor meg csak úgy van esélyed elérni a célodat (hogy találj egy hozzád illő barátnőt), ha változtatsz a hozzáállásodon és belevágsz.

Ne félj ennyire se az esetleges kudarcoktól, se attól, hogy a lányok valamiféle furcsa szörnyetegek lennének, akiknek a legfőbb küldetése az, hogy porig alázzák a férfiakat, mert ez közel sincs így!

A férfivá válás, vagy a tökök növesztése (ahogy te írod) valahol lényegében épp abban áll, hogy az ilyen félelmekkel szembenéz az ember és megpróbál felülkerekedni rajtuk, büszkén viseli az esetleges kudarcokat is, megpróbál tanulni belőle, megpróbál fejlődni általuk és így kovácsol előnyt abból is, ami egyébként nehézséggel, fájdalommal és szenvedéssel jár.

Gondolj arra, hogy ha valakinek, hát neked aztán tényleg van jogod és lehetőséged is férfivá válni, hiszen tudod, milyen az, amikor nehézségeket kell leküzdeni és nem tálcán hoz az élet mindent a lábai elé (vagy legalábbis a párkapcsolati boldogságot, vagy a szexet semmiképp)! Talán sovány vigasznak tűnik, de kiindulási alapnak nem olyan rossz szerintem...

2013. márc. 4. 19:02
 37/45 LeftBehind ***** válasza:
Neked legalább van esélyed barátnőt találni,aki ha másért nem is de szerelemből veled marad. Én 1-1,5 éven belül ki akarok költözni külföldre,erre az időre már nem lesz senkim - tegyem hozzá,eddig se volt - és már most rosszul vagyok,ha belegondolok,mégis hogy fogok én külföldön ismerkedni,ha még magyarul se megy a dolog. Egyéjszakás kalandot meg képtelenség 20 éves szűzként összehozni.
2013. márc. 4. 21:52
 38/45 anonim ***** válasza:

"Egyéjszakás kalandot meg képtelenség 20 éves szűzként összehozni."

Főleg akkor, ha már előre eldöntöd, hogy úgyse menne...

2013. márc. 4. 22:04
 39/45 LeftBehind ***** válasza:
Persze,eddig lányokhoz jóformán hozzá se értem aztán rögtön bele a közepébe ráadásnak úgy,hogy fel se tűnjön a csajnak,hogy még soha nem csináltam ilyet.
2013. márc. 4. 22:28
 40/45 anonim ***** válasza:

LeftBehind: bátorításként írom neked, hogy egy ideig én is külföldön éltem és számomra is hihetetlen, de sokkal több lehetőségem volt kint lányokkal ismerkedni, mint korábban itthon, valamiért több lánynak keltettem fel az érdeklődését.

Valószínűleg az lehetett az oka, hogy jó hatással volt rám a környezetváltozás, valahogy lazábbnak és felszabadultabbnak éreztem magam, mint az itthoni megszokott és kicsit talán beszürkült közegemben.

Persze, azért az valószínűleg emberfüggő, hogy kire hogyan hat a változás, de lehet, hogy neked is éppen ez fog jót tenni!

2013. márc. 4. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!