Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mire fel növesszenek tököt a...

Mire fel növesszenek tököt a 20 év feletti szűz férfiak, ha a nők 98%-a ki nem állhatja őket a szüzességük miatt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 22:50
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Szerinted hogy kezdeményezzen akkor egy szűz férfi? Sehogy, és maradjon élete végéig az?
2013. márc. 3. 23:22
 12/45 fospuska ***** válasza:
szerintem fizess be egy hivatásosra,mert ez lassan beteges lesz nálad. egy-két kör megvan 20-30 ezerből és rendben lesz az önbecsülésed is.
2013. márc. 3. 23:27
 13/45 A kérdező kommentje:
Na ez meg a másik...könnyű betegnek nézni az embert, amikor joggal tart attól, hogy a szüzessége miatt nem talál párt soha.
2013. márc. 3. 23:28
 14/45 A kérdező kommentje:

,, De ha semmi érdeklődést nem mutatsz, akkor persze, hogy feléd sem mutatnak. Nagyon kevés nő kezdeményez..."

Egyszerűen nem is merek érdeklődést kimutatni egy lány felé sem. Hiába hazudok a tapasztalatlanságomról, úgyis kiderülne, és szénné lennék alázva. Pokoli kör ez. :/

2013. márc. 3. 23:44
 15/45 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, hirtelenjében hogyan válaszoljak erre a kérdésre, annak tudatában, hogy hirtelen a két kezem nem lenne elég megszámolni azokat a férfi ismerőseimet, akik 20 éves koruk felett vesztették el a szüzességüket. (És talán több is van, csak ugye nem mindenki tárgyalja ki velem a nemi életét, még ilyen érintőlegesen sem.) De ez csak saját tapasztalat, nem több, nem valós statisztikai adat.

Tököt növesztened nem muszáj. De mit csinálsz, ha mégis kinőne végül?

2013. márc. 3. 23:45
 16/45 A kérdező kommentje:
Szívesen növesztenék tököt, ha a nők legalább 30%át nem riasztaná el a tapasztalatlanságom. De sajnos nem így van, így ha növesztek, keményen meg fognak alázni.
2013. márc. 3. 23:48
 17/45 Laylah ***** válasza:

Újabb statisztikai adat, most általam:

- az eddigi 8 partnerem közül 4 szűz volt

- a 4 pasi közül 3 20 év felett volt.

Ezek alapján azt mondom, hogy csak te hiszed azt, hogy ez akadály. És amíg te ezt hiszed, addig az is lesz.

23/L

2013. márc. 3. 23:56
 18/45 anonim válasza:
:D Először is egyetértek a kommentelővel, miszerint nincs rád írva hogy szűz vagy! Másrészt ha dugásra keresel csajt, akkor közlöd vele, hoy szűz vagy és mondja hogy bocsi, ez nem fog menni? Ha meg rendes kapcsolatot akarsz akkor meg ha szereted és ő is szeret nem lesz akadály, hogy szűz vagy. Vagy ez hogy megy? Gondolom volt már ezzel kapcsolatban rossz tapasztalatod, és hogy történt? Mikor közölted vele a dolgot? Szerintem ismerkedéseknél hanyagolnod kéne ezt a témát
2013. márc. 4. 00:28
 19/45 anonim ***** válasza:

Ha elmondod a dolgot, gondolom túl korán szoktad. 20 évesen (vagyis a fölött) azért már csak kinézik belőled ezt, szóval nem fogják kérdezgetni, neked meg nem kell ezt felhoznod.

Mikor arra kerül a sor, az ösztöneid majd vezetnek. Összességében szerintem túlságosan tartanál az első együttléttől, ezért elzárkózol.

2013. márc. 4. 03:45
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

Én is 20 év feletti szűz vagyok, csak én lány. A fiuknak szerintem annyiból nehezebb dolguk van hogy nekik kell kezdeményezni, megszólítani a lányokat... Viszont ez előny is mivel így nagyobb az esélyed hogy párt találj magadnak, mert tudsz tenni az ügy érdekében, míg én csak várhatom, hogy megszólítson valaki....

Elég sok a 20 év feletti szűz lány is ugyanúgy mint fiú, szóval náluk szerintem van esélyed. Nem az olyan lányokat kell kiszemelni akik kihívóak, plázacicák stb.. hanem a szerényebb, visszahúzódó lányokat.

Meg tényleg így van hogy nincs rádírva, hogy szűz vagy, ezen nem kell görcsölni.

Szóval merj kezdeményezni!!! :)

2013. márc. 4. 08:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!