Mire fel növesszenek tököt a 20 év feletti szűz férfiak, ha a nők 98%-a ki nem állhatja őket a szüzességük miatt?
,, De ha semmi érdeklődést nem mutatsz, akkor persze, hogy feléd sem mutatnak. Nagyon kevés nő kezdeményez..."
Egyszerűen nem is merek érdeklődést kimutatni egy lány felé sem. Hiába hazudok a tapasztalatlanságomról, úgyis kiderülne, és szénné lennék alázva. Pokoli kör ez. :/
Nem is tudom, hirtelenjében hogyan válaszoljak erre a kérdésre, annak tudatában, hogy hirtelen a két kezem nem lenne elég megszámolni azokat a férfi ismerőseimet, akik 20 éves koruk felett vesztették el a szüzességüket. (És talán több is van, csak ugye nem mindenki tárgyalja ki velem a nemi életét, még ilyen érintőlegesen sem.) De ez csak saját tapasztalat, nem több, nem valós statisztikai adat.
Tököt növesztened nem muszáj. De mit csinálsz, ha mégis kinőne végül?
Újabb statisztikai adat, most általam:
- az eddigi 8 partnerem közül 4 szűz volt
- a 4 pasi közül 3 20 év felett volt.
Ezek alapján azt mondom, hogy csak te hiszed azt, hogy ez akadály. És amíg te ezt hiszed, addig az is lesz.
23/L
Ha elmondod a dolgot, gondolom túl korán szoktad. 20 évesen (vagyis a fölött) azért már csak kinézik belőled ezt, szóval nem fogják kérdezgetni, neked meg nem kell ezt felhoznod.
Mikor arra kerül a sor, az ösztöneid majd vezetnek. Összességében szerintem túlságosan tartanál az első együttléttől, ezért elzárkózol.
Én is 20 év feletti szűz vagyok, csak én lány. A fiuknak szerintem annyiból nehezebb dolguk van hogy nekik kell kezdeményezni, megszólítani a lányokat... Viszont ez előny is mivel így nagyobb az esélyed hogy párt találj magadnak, mert tudsz tenni az ügy érdekében, míg én csak várhatom, hogy megszólítson valaki....
Elég sok a 20 év feletti szűz lány is ugyanúgy mint fiú, szóval náluk szerintem van esélyed. Nem az olyan lányokat kell kiszemelni akik kihívóak, plázacicák stb.. hanem a szerényebb, visszahúzódó lányokat.
Meg tényleg így van hogy nincs rádírva, hogy szűz vagy, ezen nem kell görcsölni.
Szóval merj kezdeményezni!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!