Mire fel növesszenek tököt a 20 év feletti szűz férfiak, ha a nők 98%-a ki nem állhatja őket a szüzességük miatt?
ha hazudsz arról hogy szűz vagy és utólag derül ki, amikor már túl vagytok rajta akkor a csaj azért durcizik be mert hazudtál neki heteken, hónapokon keresztül.
Ha meg őszinte vagy, akkor jönnek a "biztos valami baj van veled ha eddig még nem..." balf@sz kifogások, meg sablon szövegek.
kedves kérdező,nem te döntöd el hogy növesztesz-e farkat,és mivel nem voltál egész életedben 20év feletti nem hiszem hogy igazán ez veled a probléma,ha tényleg azért nincs senkid mert 20év felett még szűz vagy mivel magyarázod hogy 17-18évesen sem volt senkid?azt is a szüzességre fogod vagy mi?
szerintem inkább a jellemeddel lehet a gond
,,Nekem se kéne olyan pasi aki nem képes legalább egy picit érzékeltetni hogy érdeklem."
Szerinted mit fog gondolni az a nő, akivel eljutok a csókig, és kiderül, hogy abban se vagyok gyakorlott 25 éves létemre? Halvány lila gőzöd sincs, mennyire nehéz helyzetben vagyok, de persze te nő vagy, és nem is értheted ezt.
szövegértés:
ha tényleg a szüzességeddel lenne a baj akkor 17-18 évesen miért nem találtál magadnak barátnőt?
akkor mégsem a nőkkel van a baj^^
amúgy meg azt kell megtanulni hogy a szüzesség nem hátrány,a páromnak én vettem el a szüzességét(igaz,még nincs 20 éves),de a pasi az elsőnél is lehet jó az ágyban,és tényleg nincs rád írva hogy szűz vagy,az meg hogy a szüzesség miatt nem mersz kezdeményezni ostobaság,csak félsz és ennyi az egész,egy nőtőn viszont ne várd el hogy kezdeményezzen szóval ha tényleg zavar a dolog akkor te tegyél ellene és ne másra várjál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!