Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mire fel növesszenek tököt a...

Mire fel növesszenek tököt a 20 év feletti szűz férfiak, ha a nők 98%-a ki nem állhatja őket a szüzességük miatt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 22:50
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:
100%
Tulajdonképpen mit vársz tőlünk? Te már magadban rég eldöntötted ezt, ha hiszed hogy emiatt nem kellessz a nőknek úgy is fogsz viselkedni. Nekem se kéne olyan pasi aki nem képes legalább egy picit érzékeltetni hogy érdeklem. Mert ez ismerkedésnél nem az az első kérdés hogy szűz vagy-e. Sajnáltatod magad és bedumálod magadnak a baromságokat, persze vannak bunkó emberek, de sokan akik 20 éves koruk felett vesztették el a szüzességüket nem prostival tették hanem a párjukkal szóval valami hiba van az elméletedben. Mire fel növeszee tököt? Arra hogy férfi vagy b+ ha te se hiszed el magadról hogy akarsz megyőzni másokat?
2013. márc. 4. 11:00
 22/45 anonim ***** válasza:

ha hazudsz arról hogy szűz vagy és utólag derül ki, amikor már túl vagytok rajta akkor a csaj azért durcizik be mert hazudtál neki heteken, hónapokon keresztül.

Ha meg őszinte vagy, akkor jönnek a "biztos valami baj van veled ha eddig még nem..." balf@sz kifogások, meg sablon szövegek.

2013. márc. 4. 14:06
 23/45 anonim ***** válasza:

kedves kérdező,nem te döntöd el hogy növesztesz-e farkat,és mivel nem voltál egész életedben 20év feletti nem hiszem hogy igazán ez veled a probléma,ha tényleg azért nincs senkid mert 20év felett még szűz vagy mivel magyarázod hogy 17-18évesen sem volt senkid?azt is a szüzességre fogod vagy mi?

szerintem inkább a jellemeddel lehet a gond

2013. márc. 4. 15:46
 24/45 A kérdező kommentje:
17-18 éves férfit még nem igazán nézik aberráltnak, ha nincs tapasztalata, de 20 felett már el van könyvelve vesztesnek. Persze, hogy joggal vagyok felháborodva.
2013. márc. 4. 15:49
 25/45 A kérdező kommentje:

,,Nekem se kéne olyan pasi aki nem képes legalább egy picit érzékeltetni hogy érdeklem."

Szerinted mit fog gondolni az a nő, akivel eljutok a csókig, és kiderül, hogy abban se vagyok gyakorlott 25 éves létemre? Halvány lila gőzöd sincs, mennyire nehéz helyzetben vagyok, de persze te nő vagy, és nem is értheted ezt.

2013. márc. 4. 15:55
 26/45 A kérdező kommentje:
Normális esetben jártasnak kellene lennem évek óta, és pont emiatt fog tönkremenni az egész kapcsolat, mert nem fogok tudni se a nővel bánni, és a jó szex se lesz meg.
2013. márc. 4. 15:57
 27/45 anonim ***** válasza:

szövegértés:

ha tényleg a szüzességeddel lenne a baj akkor 17-18 évesen miért nem találtál magadnak barátnőt?

2013. márc. 4. 15:57
 28/45 A kérdező kommentje:
Akkor se kerestem, és most már kezdek erősen bepánikolni, hogy elszúrtam a fél életemet.
2013. márc. 4. 15:58
 29/45 A kérdező kommentje:
Valahol motoszkál bennem a vágy, hogy legyen valakim, de egyszerűen képtelen vagyok felvállalni magamat.
2013. márc. 4. 15:59
 30/45 anonim ***** válasza:

akkor mégsem a nőkkel van a baj^^

amúgy meg azt kell megtanulni hogy a szüzesség nem hátrány,a páromnak én vettem el a szüzességét(igaz,még nincs 20 éves),de a pasi az elsőnél is lehet jó az ágyban,és tényleg nincs rád írva hogy szűz vagy,az meg hogy a szüzesség miatt nem mersz kezdeményezni ostobaság,csak félsz és ennyi az egész,egy nőtőn viszont ne várd el hogy kezdeményezzen szóval ha tényleg zavar a dolog akkor te tegyél ellene és ne másra várjál

2013. márc. 4. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!