Fiúk, lányok! Nehezebb a szakítás azzal akivel elveszítetted a szüzességed?
Igen. A mai napig nem felejtettem el, pedig 1 éve volt.
17/L
nekem konkrét tapasztalatom nincs erről, de sok ismerősöm is pont ugyanezt mondta, szóval megerősíteni tudom. ne veszítsétek el akárkivel, könnyen! :)
F
Hát biztos nehezebb. Igaz pont én dumálok, velem még nem történt konkrétan ilyen, de pl. 13 évesen voltam először szerelmes, a fiú is bírt engem, de ugye akkor még kicsik voltunk, és a suliba cikinek számított járni valakivel. Szóval a haverjai tanácsára, azt mondta utál engem, és többet nem is beszéltünk, utána másik suliba is ment. Tulajdonképpen ez olyan volt mint egy szakítás, de igazából semmi nem törtétn köztünk, szóval kicsit sírtam miatta, de aztán elengedtem. Viszont a mostani barátom vette el a szüzességem. Együtt vagyunk már három éve. Ő nekem a legfontossabb a világon. És egyszer már majdnem úgy volt hogy szakítunk. Szerencsére kibékültünk, de a puszta gondolatba, hogy elveszíthetem belehalok. Nem tudnék nélküle létezni.
Szóval szerintem nehezebb szakítani azzal aki elvette a szüzességemet, meg úgy általában, szerintem az első nagy szerelmünket sokkal nehezebb elengedni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!