Tényleg megérdemeltem?
Figyelt kérdés
Fél év után lefeküdtünk a barátnőmmel, ő szűz volt én nem. Vettem már el más lány szüzességét szóval tudom hogy hogy kell csinálni próbáltam gyengéd lenni, előjáték meg minden. Aztán ő nyüszített hogy nagyon fáj neki, hagyjuk abba, mondom jó. Elrohant a másik szobába engem meg ott hagyott álló dákóval. Természetesen segítettem magamon, mire ő bejött és azt mondta hogy undorító vagyok és érzéketlen úgyhogy szakított velem. Valahogy nem érzem magam bűnösnek.18/f2013. jan. 12. 12:31
1/18 anonim válasza:
Szerintem annál a csajnál valami ott és akkor elgurult :D. Hagyd a fenébe, lesz jobb!
2/18 anonim válasza:
Jobb is, hogy így alakult. Majd találsz normális lányt.
3/18 anonim válasza:
hat ilyen lanynak meg a szent johanna gimit kene olvasgatnia,talalsz jobbat:)
4/18 anonim válasza:
de mert voltal undorito es erzeketlen?
8/18 anonim válasza:
En hogy ha nem birtam volna a szexet akk is kiverem a baratomnak v szajjal v kezzel, de mondjuk ezt tenyleg nem kellett volna neked h te kivered magadnak ott v megkellett volna kerni a bnodeet h csinalja meg neked v hagyni a francba az egeszet...
mert igy tenylleg eleg erzeketlen voltal
9/18 A kérdező kommentje:
a lány 17 éves.
Különben meg jó ideig vártam rá, de nem akartam álló farokkal utána menni, fogalmam sincs hogy mi történt vele azalatt az idő alatt amíg vártam rá. Viszont kirohanása előtt sem volt túl közlékeny hangulatban, hozzáteszem utána sem.
2013. jan. 12. 13:02
10/18 anonim válasza:
Ha ott vergődött hogy fáj, aztán meg KIROHAN másik szobába, ott hagy téged, akkor szerintem ő a bunkó...Én is kivertem volna nyugi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!