Tényleg megérdemeltem?
Figyelt kérdés
Fél év után lefeküdtünk a barátnőmmel, ő szűz volt én nem. Vettem már el más lány szüzességét szóval tudom hogy hogy kell csinálni próbáltam gyengéd lenni, előjáték meg minden. Aztán ő nyüszített hogy nagyon fáj neki, hagyjuk abba, mondom jó. Elrohant a másik szobába engem meg ott hagyott álló dákóval. Természetesen segítettem magamon, mire ő bejött és azt mondta hogy undorító vagyok és érzéketlen úgyhogy szakított velem. Valahogy nem érzem magam bűnösnek.18/f2013. jan. 12. 12:31
11/18 anonim válasza:
Érdekesen kezelte a szituációt a barátnőd.. Ha nem jött volna össze, akkor én érzem magam kellemetlenül és az a minimum, hogy befejezem neked.
Így jártál, de nem baj, majd találsz egy értelmesebb lányt.
12/18 anonim válasza:
Utána kellett volna menni és vigasztalni.mikor neki fájdalmai voltak,te neki állsz kielégíteni magad,tényleg érzéketlen vagy.
13/18 anonim válasza:
És ez a csaj normális volt? mert szerintem nem százas.
14/18 anonim válasza:
Hát én azért a helyedben utána mentem volna. Azt nem mondom, hogy a te hibád, de bírom mikor ilyen kommunikációra képtelenek szexelnek, aztán csodálkoznak, ha nem értik meg egymást.
15/18 anonim válasza:
Szerintem meg egy hisztis kis liba,nem is vagy bűnös,majd lesz egy normális barátnőd aki megérdemel téged.
16/18 anonim válasza:
Ne érezd magad szarul, szerintem is a csajnál nem volt valami okés....(:
egyLÁNY
17/18 anonim válasza:
Ez dilis...
Hat igazan szamolhatott volna azal, hogy egy oicit vagy akar nagyon is fajhat az elso. Ha tenyleg gyenged volta meg minde, akkor ezt nem tudom felfogni...
Lehet, mehijedt, mert nem gondolta, hogy igy faj, de hoy ezert miert kellett kirohanni a szobabol?! Inkabb odabujtam volna a baratomhoz vgy valami.... Szerintem jol tetted! Hagyd a francba, talan meg nem volt kesz ra... Jobbat erdelemelsz!:-)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!