Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bűzlik mint a ganéj a hortobág...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűzlik mint a ganéj a hortobágyon. Hogy képzeli ezt? Megérdemeltem?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel újabban minden este veszekedszünk msn-en. Utána mindig fel kell hívnom és semmi eredménye mikor elköszön akkor jópofizik majd másnap kezdi előről. Múltkor nagyon durván lehordott mindennek már majdnem szakítottunk. Aztán kiderült, hogy megcsalt csókolózott az egyik haverjával. Tegnap találkoztunk és ott vágta a fejemhez, hogy ő megcsalt. Teljesen kiakadtam úgy érzem azt várja szakítsak! Mintha már hidegen hagyná mit csinálok ha nem írok rá msn-en ő már nem ír nekem a nevemet letörölte (régen nagy szivekkel írta ki) Már szinte nem is járunk pedig még nem mondtuk ki, h vége de ez a viselkedés nm normális. Sőt! Mikor találkozni akarok vele már kamuzik, hogy neki nem jó közbe jön valami mindig lefújja most is csak véletlenül jött össze mert elkaptam a házuk előtt és muszáj volt neki kijönnie ha már ott voltam. Most mi legyen? Szakítsak vele? Én nagyon szeretem még őt nem tudom megtenni úgy érzem megőrülnék ha már nem lenne az enyém. Bár már valahogy így se az enyém ha megcsalt. Részegen mentem haza este is eléggé kiborultam.
2009. júl. 9. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem gyorsan szakíts vele még, ha fáj is. Ha egy nő már ilyeneket csinál, akkor már nincs szerelem benne, talán szeretet sem...

Akit szeretek azt nem akarom bántani.

Se, igy se úgy nem a tiéd, ne fájdítsd még jobban a szíved.

Tudom, hogy most elképzelhetetlen nélkül, de ahogy leírtad vele még annál inkább.

2009. júl. 9. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
nem kell szakítsál vele. mert ez már nem is a barátnőd, hanem az exbarátnőd. olvasd vissza, amit írtál és talán rájössz.
2009. júl. 9. 10:51
 3/9 anonim válasza:
100%
Hát figyelj, ezzel tényleg azt akarja elérni h szakíts vele. És azért akarja hogy te szakíts vele és nem ő veled, mert akkor így ő marad a kis ártatlan mindenki szemében akit dobott a barátja. De én a helyedben ugyan azt csinálnám mint ő, nem a megcsalásra értem, hanem hogy próbáld meg kicsit lesz**ni, mert így neki jó h mész utána stb. Ne hívd olyan gyakran meg semmi, és ha tényleg egy picit is szeret még téged, akkor keresni fog, ha meg már nem, akkor meg így jobb lesz mindenkinek.
2009. júl. 9. 10:52
 4/9 A kérdező kommentje:
hát de még nem mondtuk ki, hogy vége. egyikőnk se. eddig.
2009. júl. 9. 10:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
azért, mert nem mondtátok ki, attól még lehet vége... és ez az
2009. júl. 9. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
10:52!
2009. júl. 9. 10:58
 7/9 anonim válasza:

Könnyű azt tanácsolni, hogy ne keresd! De ha még szereted, akkor nem olyan egyszerű dolog ez, tudom. Én viszont pontosan azt javasolnám, hogy te szakíts vele! Sokkal jobb, mintha ő mondja ki. Azt mondjuk furcsállom, hogy kiakadt, mert részegen látott. Ha tényleg nem érdekelnéd, akkor szerintem ez is hidegen hagyta volna.

Voltam én is ilyen kapcsolatban, hogy a bnőm folyamtosan játszotta az érdektelent, én meg rohangáltam utána. Ez anniyara megalázó! Magamat utálom érte a legjobban, hogy ennyire megalázkodtam, hagytam, hogy egy buta liba ezt tegye velem. Kíméld meg magadat ettől, és rúgd ki a fenébe, nincsen ennek már semmi értelme így! 35/F

2009. júl. 9. 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:
én is voltam így, nehéz volt de otthagytam. Azt tanácsolom, hogy hagyd ott, próbáld elfelejteni.Ő már csak játszik veled. S kit érdekel ha Ő az ártatlan akit otthagyta a barátja? Gondolom te nem akarod sajnáltatni magad ha a barátnőd hagy ott. Legyél férfi, mond meg neki, h ez így nem megy. Akar-e még veled járni vagy sem...ha azt mondja, hogy nem akkor Ő dobott téged. Ha meg igent válaszol akkor mond meg, h rendbe kéne akkor szedni a kapcsolatot.
2009. júl. 9. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Bakker, ez még kérdés, hogy szakíts-e vele? Ember! Légy már férfi! Mással kavar a nő, nem kellesz neki, viseld el méltósággal, ne papucs módjára.
2009. júl. 10. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!