Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mire fel növesszenek tököt a...

Mire fel növesszenek tököt a 20 év feletti szűz férfiak, ha a nők 98%-a ki nem állhatja őket a szüzességük miatt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 22:50
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4073..

Itt egy remek példa. Szerencsétlen kérdezőnek verekednie kellett.

2013. márc. 3. 22:51
 2/45 anonim ***** válasza:
Lehet hogy sok lány jobban szerei a tapasztalt fiukat de szerintem közel sem a 98% uk csak esetleg rossz ehlyen tapogatoztál
2013. márc. 3. 22:51
 3/45 A kérdező kommentje:
Sajnos én is jó példa vagyok erre. Egyetlen nő se kíváncsi rám, mert látják, hogy nem vagyok nyomulós.
2013. márc. 3. 22:53
 4/45 anonim ***** válasza:
90%

ki mondta hogy a szüzességgel van baj?

ebből csak ti csináltok nagy gondot

amúgy meg nincs rátok írva hogy szüzek vagytok és nekünk sincs radarunk amivel kiszűrhetjük

2013. márc. 3. 22:54
 5/45 A kérdező kommentje:

,,ebből csak ti csináltok nagy gondot"

Ez a nőknek gond inkább, mert ha kiderül, onnéttól fogva egy beteg, hülye barom az illető.

2013. márc. 3. 22:55
 6/45 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy legyél nyomulós, mert nem kell azt sem túlzásba vinni. De ha semmi érdeklődést nem mutatsz, akkor persze, hogy feléd sem mutatnak. Nagyon kevés nő kezdeményez...
2013. márc. 3. 23:00
 7/45 anonim ***** válasza:

bocs, de én oda is írtam

ez meg marhaság amit mondasz, ezt honnan vetted?

Neked kell tudni kivel szeretném, ennyi

vannak akik kifejezetten az ilyen fiúkat szeretik

nekem volt már ilyen jelentkező, nem innen N

2013. márc. 3. 23:00
 8/45 anonim ***** válasza:

ne r*bancokat keress hanem nőket

én örültem amikor kiderült hogy én leszek az első a páromnak,nem zavart,csak egy picit meglepődtem mert gyakran jár koncertekre,de becsültem benne hogy nem arra megy hogy minden nőt megdugjon,szóval ne általánosíts

most én is jöhetnék hogy a pasiknak miért a plázacicák kellenek,meg a mű nők

2013. márc. 3. 23:01
 9/45 A kérdező kommentje:
Felesleges is jönnöd a plázacicákkal, mert nem csak ők kelnek el pillanatok alatt. De egy szűz férfi, igazándiból nem is tudom miért, mégis szerencsétlen, és szánalomra méltó balféknek számít a nők java részénél.
2013. márc. 3. 23:04
 10/45 anonim ***** válasza:
szerintem a pasi dolga a kezdeményezés minde téren, gondolom te sehogy se lennél rá képes, nálam pln ezért kizárt 22l
2013. márc. 3. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!