Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ettől is terhes lehetek?...

Solya06 kérdése:

Ettől is terhes lehetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

16 vagyok, és a barátommal szoktuk egymást orálisan kielégíteni, de nuku szex.... Ő szokott engem ujjazni, és lehet hogy átszakította a szűzhártyámat az ujjával, bár nem vérzett... Már majdnem arra került a sor, hogy bedugja, de nem volt nála óvszer, így a józan ész visszatartott minket. De félig-meddig (nagyon kicsit) bedugta, de inkább csak hozzám érintette a farkát, amiből jött az a "nedvesítő" folyadék, ami nem sperma, és elvileg nincs is benne spermium... Amióta ez történt kicsit kövérebb lettem, és sűrübben vagyok éhes, és bukok a csemege ubira (arra eddig is).... ez volt kb 1 hete.... Szerintetek???

rosszindulatú válaszokból nem kérek!

Köszönöm!~*

2013. febr. 23. 22:04
1 2
 11/16 anonim válasza:
Kicsi az esélye, hogy terhes lettél! Szerintem csak bebeszéled magadnak. 1 hét alatt nem hízhatsz annyit és nem lehetnek már terhességi tünetek! 2 hét múlva vegyél egy tesztet, de lehet addig meg is jön a menzeszed.
2013. febr. 23. 22:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy terhes lettél, egy hét semmi!

Szerintem nagyon figyelsz, ráparázol a dologra és azért veszed észre úgy hogy ducibb lettél!

De vegyél tesztet majd és nyugodj meg!

2013. febr. 23. 23:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért hiszi mindenki, ha terhes lesz akkor hízik, de komolyan? Ha meg ennyi idős vagy, akkor nézzél szét a neten. Kezd azzal mikor volt utoljára menstruációd. Ha tudsz számolni és ismered magadat talán nem teszel fel ilyet. Bocs, de szomorú vagyok, hogy otthon nem tudják ennyire nem vagy képben. Valaki nem mondott el Neked semmit. Sajnálom. N
2013. febr. 24. 15:17
 14/16 anonim válasza:
miért kell ilyet írni hogy "szemétláda" ??? azért mert aggódik ásd el magad hogy ennyire proli vagy probáld meg érteni ha nem megy akkor meg ne szólj hozzá mert fel basz amit írsz.
2013. febr. 24. 19:33
 15/16 anonim ***** válasza:

"miért kell ilyet írni hogy "szemétláda" ??? azért mert aggódik ásd el magad hogy ennyire proli vagy probáld meg érteni ha nem megy akkor meg ne szólj hozzá mert fel basz amit írsz."

Ásd el magad te b@azd meg! NAPONTA ínak ki ilyen kérdéseket, a kérdezőnek volt lehetősége arra, hogy megelőzze az ilyen eseteket. De erre mit tett? Magasról leszarta a kortársait, mert neki ugye muszáj dugni. Az ilyen embert én nem tudom sajnálni, mert nem önhibáján kívül került ilyen helyzetbe, hanem a saját maga ostobasága miatt. Egy szemétláda aljas ringyó!

2013. febr. 24. 19:57
 16/16 anonim válasza:
nem feküdt le vele.fiatal és tele van hormonokkal és nem ringyó mert nem egy random sráccal ált le kefélni hanem a barátjával volt és NEM FEKÜDT LE VELE! undoritó vagy hogy ilyet írsz!
2013. febr. 24. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!