Ettől is terhes lehetek? (bővebben lent)
16 vagyok, és a barátommal szoktuk egymást orálisan kielégíteni, de nuku szex.... Ő szokott engem ujjazni, és lehet hogy átszakította a szűzhártyámat az ujjával, bár nem vérzett... Már majdnem arra került a sor, hogy bedugja, de nem volt nála óvszer, így a józan ész visszatartott minket. De félig-meddig (nagyon kicsit) bedugta, de inkább csak hozzám érintette a farkát, amiből jött az a "nedvesítő" folyadék, ami nem sperma, és elvileg nincs is benne spermium... Amióta ez történt kicsit kövérebb lettem, és sűrübben vagyok éhes, és bukok a csemege ubira (arra eddig is).... ez volt kb 1 hete.... Szerintetek???
rosszindulatú válaszokból nem kérek!
Köszönöm!~*
1 hét alatt meg sem történik a fogantatás te kis butus
tanuljá bioszt!
1:Elvileg az előválladék is tartalmaz spermiumokat.
2:Egy hét alatt még nem hízol be, és nem leszel kívánós.
3:Vegyél majd egy tesztet, ha az megnyugtat, bár szerintem nem vagy terhes!
A bioszkönyvet pedig még nézegesd egy kicsit..
szerinted a teszt miért csak 2 hét után használható? O.o
Egyébként meg ne aggódj az esély, hogy terhes vagy nagyjából=0
"csak azért vagyok így beijedve, mert beb@szna egy gyerek, egy 16 éves lánynál.... :("
Elhiheted, te ringyó, hogy én nem téged sajnálnálak, hanem a gyereket, mert ő nem tehetne semmiről. Apád helyében két olyan hatalmas pofont adnék neked, hogy a fal adná a harmadikat, te szemétláda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!