Terhes lehetek?
A baratommal lefekudtunk es nem vedekeztunk de nem is elvezett belem de szerintem meg a szuzhartyat sem szakitotta at mivel nem vereztem. Terhes lehetek?
De mintha mostanaban megnott volna az etvagyam. Kb 2-3 hete fekudtunk le. Enyi idobol meg lehet allapitani valamit?
Oszinte valaszokat varok ki mit gondol?
Akkor kezdeném azzal, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni, akkor is, ha tényleg kicsi rá az esély... na meg mi rá a garancia, hogy nem ment el benned picikét sem?
2. A szűzhártyád már korábban is átszakadhatott... megnézted, kitapintottad, megvan még?
3. Ha olyan rugalmas, hogy nem szakadt át, akkor is lehetsz terhes, elvégre a szűzhártyán van egy nyílás... a menstruációs vér is azon távozik!
4. Nem értem, miért a szüzesség rovatba került? Ha már járt benned farok, tutira nem vagy szűz!
Pár kérdés, ami sokat számíthat:
Tövig benned volt, vagy csak a nyílásnál maszatolt?
Milyen hosszúak a ciklusaid? A ciklusod hányadik napján történt? Már meg kellett volna jönnie a menzeszednek, vagy csak ezután kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!