Lehetek terhes? Szűz vagyok.
Figyelt kérdés
több mint egy hónapja pettingeletem a barátommal csikló izgatás volt és semmi több..ő hozzá nem is nyúltunk.. aztán megjött de nem tartott csak 3 napig a szokásos 5 helyett és kevés is volt..olyan mint ha nőne a hasam... más tünetem nincs lehetek terhes? vagy csak hízás?2012. dec. 24. 14:38
1/20 anonim válasza:
Még szép, hogy lehetsz terhes. Szerinted Jézus hogy született?
XD
2/20 anonim válasza:
csikló izgatástól nem lehetsz terhes,és ha az is lennél,akkor sem híznál a terhességtől egy hónap alatt annyit
4/20 anonim válasza:
ne higgy a hülyéknek, én is így lettem terhes 12 évesen! O.o
5/20 anonim válasza:
Azon tényből adódóan, hogy szűz vagy és a bugyuta kérdésből arra következtetek, hogy elég fiatalka vagy. Ami annyit jelent, hogy még nem állt be a ciklusod. Teljesen tök mindegy, hogy már 1 éve mindig ugyanakkor jön, és ugyanannyi. Fiatal korban ez bármikor változhat, kimaradhat, csúszhat. De ha nem védekezel akkor viseld a következményeket.
6/20 Mókusgyilkos válasza:
mázlid van.. én mint férfi rendelkezek aggyal [alanyi jogon.] így össze rakom neked a dolgot: mikulás-karácsony.. az elmúlt 3 hétben konkrétan szaloncukron és sült húson élsz de inkább az előbbin. 2 napig meg annyira el voltál varázsolva az ucsó pettingtől hogy kiesett és bumm meg van magyarázva.
szeplőtlen fogantatás.. jah nyilván, boldog karács.. izé éhezők viadalát mindenkinek, és sose hagyjon el benneteket a remény.. :D
7/20 Mókusgyilkos válasza:
3.: vagy a nyolcadik utas :D
8/20 anonim válasza:
"Lehetek terhes? Szűz vagyok."
Én már ezen behaltam!! :"DDD
9/20 anonim válasza:
Jön az új Jézuska :D:D:D Ilyen hülye kérdést, nem is nyúltál pasihoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!