Lehetek terhes? Szűz vagyok.
Figyelt kérdés
több mint egy hónapja pettingeletem a barátommal csikló izgatás volt és semmi több..ő hozzá nem is nyúltunk.. aztán megjött de nem tartott csak 3 napig a szokásos 5 helyett és kevés is volt..olyan mint ha nőne a hasam... más tünetem nincs lehetek terhes? vagy csak hízás?2012. dec. 24. 14:38
11/20 anonim válasza:
Hát mégis beválltak a jóslatok és 2012 decemberében újra eljön Jézus.
12/20 Mókusgyilkos válasza:
10.: simán :D sőt még vallást is alapíthatsz.
13/20 anonim válasza:
Ha nem lehetnél, ma nem ünnepelnénk semmit :)
14/20 anonim válasza:
Szerintem alapíts vallást. Jézus2). De te adj valami jobb nevet a gyereknek.
15/20 anonim válasza:
Van itt pár hülye... megtörtént eset (németországban), hogy egy pár pettingelt, a srácel is élvezett, melyből került a lány bugyijára is. A lány meg felvette, hiába volt még szűz, mégis terhes lett.
Szerintem nem vagy terhes, de a sok tudatlannak mondom,igenis lehetséges!
16/20 anonim válasza:
Tuti terhes vagy, én is csiklóizgatás miatt születtem...
17/20 anonim válasza:
Mi a francért fogalkozik szexel az aki még ennyit se tud? Legközelebb mi lessz, hogy csak análtól lehetek-e terhes? húzd le magad a wc-n egy biosz könyv társaságában
18/20 anonim válasza:
nem,nemlehetsz,csak ha kos vagy :)
19/20 A kérdező kommentje:
Nem lettem terhes! :)
2013. jan. 19. 12:23
20/20 anonim válasza:
Mucika, ezt rajtad kívül mindenki tudta eddig is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!