Lehetek terhes? Még szűz vagyok!
Figyelt kérdés
Egy hete pettingeltem a barátommal.. vagy is igazából csak a csiklómat izgatta bugyin keresztül ő hozzá nem is nyultunk! 31. én kellett volna megjönni de még nem jött meg :( megvoltam most fázva.. ettől is késhet? görcsölt a hasam.. 31.e óta..ma reggel is olyan érzésem van mint ha meg akarna jönni de még se.. tegnap nagyon sok mindent össze ettem.. most hányingerem van..de ez lehet csak attl.. jelenleg semmilyen ételt nem kívánok.. lehet ez terhesség?2013. febr. 2. 08:35
1/9 anonim válasza:
Ugyan mitől lennél már terhes? Bugyin keresztül, tiszta kézzel... Biosz 1-es!
2/9 anonim válasza:
Szóval bugyin keresztül a kezével izgatta a csiklód? Nyugi, ettől tuti nem leszel terhes!
3/9 A kérdező kommentje:
de ha nem vagyok terhes akkor mitől nem jön meg ? és miért van hányingerem?
2013. febr. 2. 08:41
4/9 anonim válasza:
-.-
Figyelj, jobban jársz te is meg mi is, ha anyukádat kérdezed meg, hogy mitől késhet a dolog. (most hogy már tudod tuti nem a pettingtől, ezt meg sem kell neki említeni...)
Ő felteszem többet, és jobban el tudja mondani hogy mi zajlik le benned...
5/9 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes. De nagyon fiatal az tutira lehetsz. Olvasgasd át szexhez kapcsolódó témákat mégegyszer (ha már csinálod, akkor tudd is).
6/9 anonim válasza:
Jézus anyjának is összejött... egyébként azok alapján, amit leírtál a világ nyolcadik csodája lenne, ha terhes lennél. Talán akkor, ha előtte kiverte magának, és valamennyi a kezén maradt, de még úgy se biztos. De ha bugyin keresztül volt az egész, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél :)
7/9 anonim válasza:
A helyedben leülnék anyukáddal beszélgetni és felvilágosítást kérnék tőle, még mielőtt 3 hónap múlva abortuszra kéne kísérjen.
8/9 anonim válasza:
Ugyan mitől lennél terhes??Ahhoz sperma kellene a puncidba!!
És volt??NEM!!Késhet bármitől.Pl ha sokat stresszelsz attól is késhet,vagy szimplán csak a fiatal korod miatt hormonzavarod van.Ma még csak 3. napja késik,az még nem sok idő.Ha 2 hét múlva sem jön meg,akkor viszont nem ártana elmenni nőgyógyhoz,hogy nézzen meg,mert akkor valami gáz van a ciklusoddal.
De nyugodj meg,NEM VAGY TERHES EZ 100%,meg fog jönni napokon belül.
23/N
9/9 anonim válasza:
Szerintem még nem állt be a menstruációd, mert feltehetőleg 13-14 éves lehetsz...Ha nem akkor meg fog jönni ne aggódj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!