Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetek-e így terhes?

Dinaaaa kérdése:

Lehetek-e így terhes?

Figyelt kérdés

16vagyok és tegnap lefeküdtem a barátommal.ez volt az első alkalom. annyira fel voltunk izgulva,hogy gumi nélkül csináltuk. kétszer hatolt belém. az első abszolút nem fájt a másodiknál szó szerint majdnem elsírtam magam. nem éreztem úgy hogy nagyon felnyomta volna, meg a barátom szerint nem élvezett el, egy kicsit félek, mert egyik barátnőm mondta hogy van egy bizonyos előváladék, amit a pasi sem érez. anyumnak nem merem elmondani mert ritka szar a kapcsolatom vele... nem tudom mit csináljak. márc. 5dikén kéne megjönnie,de valószínű hogy teljesen felborult a hormonháztartásom. amugy semmi gyógyszert nem vettem be.

CSAK ÉRTELMES LÁNYOK VÁLASZÁT KÉREM!

2013. febr. 19. 16:39
 1/8 anonim válasza:

Simán lehetsz terhes az előváladék miatt. A barátnődre kéne hallgatnod, lényegesen több esze van, mint neked. Amúgy csinálj terhességi tesztet, vagy menj el nődokihoz, anyád egyikhez sem kell.

És imádkozz.

2013. febr. 19. 16:41
 2/8 anonim válasza:
mint a huzat
2013. febr. 19. 16:42
 3/8 NagyD1990 válasza:
De hogy lehetsz ilyen hülye? Most komolyan. Mi nehéz lett volna abban, hogy óvszert használtok? Tök mindegy, hogy beléd élvez-e vagy sem, azt nem hiába találták ki. Nyugodtan szidhatsz, meg hogy hú de okos vagyok, de lényegében igazam van.
2013. febr. 19. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Édes szívem, miért szexelsz,ha nem vagy tisztában a dolgokkal? A gumi lehet, hogy illúzió romboló, de nem hiszem, hogy a terhesség kevésbé lenne az! Mindegy, most már megtörtént, a továbbiakban legyen annyi eszed( meg a barátodnak is), akármennyire is fel vagytok izgulva, hogy védekeztek, akár gumival, akár más módon( nem a megszakításosra gondolok)! A terhesség lehetősége fennállhat, akkor is, ha nem ment el benned,a barátnőd értelmesebb.

Szerintem menj el dokihoz és kérj esemény utáni 72 órás tabit, vagy majd ő úgyis megmondja! Ehhez nem kell anyud! Utána pedig nőj fel a szexhez, mert a 72 órás nem cukorka:)

2013. febr. 19. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem már a 72 órás tabi is felesleges,mivel tegnap történt az eset,és azóta már eltelt a mai nap is..leghamarabb holnap jutna a tabihoz,ami már a 72 óra végét jelenti,szóval mire bevenné,már le is telne. :/

Egyébként igen kedves kérdező,lehetsz terhes,és ha középidőben szokott lenni az ovud,akkor ráadásul az is pont a napokban van,szóval még jókor is voltatok együtt egy gyerekhez!! :/ Hát most imádkozhatsz,hogy ne legyél terhes és jöjjön meg a menzeszed.Ha nem jön meg márc. 5.én akkor csinálj majd egy tesztet.Addig pedig parázhatsz,és hátha majd ez a 2 hét para megtanít arra,hogy SOHA többet ne felejts el védekezni!!!!

29 hkm

2013. febr. 19. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Na miújság kislány? :D
2013. márc. 3. 16:24
 7/8 A kérdező kommentje:
nincs semmi:) elmondtam anyumnak 5dikén megjött minden megoldva :S
2013. márc. 11. 17:49
 8/8 A kérdező kommentje:
*:D
2013. márc. 11. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!