Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Aki alig bízik magában, annak...

Aki alig bízik magában, annak érdemes prostituálthoz mennie?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és soha nem voltam nővel.
2013. febr. 20. 10:16
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
67 %, ő azért sikerült, mert komoly hátszelem volt. Ha az nincs, akkor sosem kaptam volna meg az esélyt tőle. És ez az én nagy bajom, hogy "még csak rajthoz sem állhatok a versenyen".
2013. febr. 20. 12:19
 32/38 anonim ***** válasza:
És azt még nem mondtam, hogy ez 24 évesen történt. Addig kellett várnom az első barátnőre.
2013. febr. 20. 12:20
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

@ 29: Igazad van! Neked meg fogalmad sincs arrol, hogy mit tettem azert, hogy az en eletem mashogy alakuljon. Vegül melyikönknek jobb? (2 eve együtt elek egy olyan lannyal, aki azert hagyta abba a modellkedest, mert ket diplomajara nezve egönek talalja. Es meg a szex is fantasztikus!!!)

Nem tudtam, hogy ezt a kerdest a sirankozas es mentegetözes forumakent nyitottad meg es nem kivanatosak azoknak a velemenye, akiknek nem kell ilyen problemakkal szembesülniük. Hiszen a vegen meg azt olvasnad ki, hogy igenis tenned kene, ha mast szeretnel es nem eleg frusztralva, csalodva varni az alomnöt, aki majd kirancigal abbol.

En, ha valamit szeretnek es nem tudom elerni, erdeklödöm, hogy azok, akik igen, hogyan jutottak el oda.

Van, aki kifogast keres, van aki megoldast. En egy pillanatig sem tartom szanalmasnak azt, aki a 100-ik probalkozasaval is kudarcot vall. De azt, aki elsöre megtalal egy jol hangzo ürügyet, hogy miert is alljon le az elsö probalkozas utan, azt igen!(- igaz sajat velemeny es megint a baranybegetes)

De, hogy megkapd a kivant valaszt! Hu, persze, hogy dugj egy prostival, attol bika leszel am es az alomnöd csak azert nem vett meg eszre, mert meg a szüzesseg auraja lengett körülötted. Leht elsöre ketelkedsz es sokallod a 20 rugot, de ez megvaltoztatja az eletedet! Ennyiert meg mar natur franciat kapsz lenyelessel es csokolozast is, ha mar annyira szeretned az igazi baratnös erzest... ahogyan az elötted levök is ;)

2013. febr. 20. 12:34
 34/38 anonim ***** válasza:

Először is, a, kérdést nem én írtam ki.

másrészt én se nálad, se másoknál nem nagyon láttam pozitív dolgokat. Inkább azt, hogy bezzeg te/ők mennyivel feljebb vannak és hogy mennyire senki a kérdező és a hasonló helyzetben lévők.

A saját bevallásod szerint már 14 évesen sem volt gondod a lányokkal, előtte pedig nem nagyon vágyik senki kapcsolatra.

2013. febr. 20. 12:50
 35/38 anonim ***** válasza:
és akkor mi van, ha 24 évesen történt meg? ez mindenkinél változó.. semmi gond nincs ezzel, inkább a hozzáállásoddal.. na, az a gáz, nem az h ennyit kellett várnod az elsőre.. ha olyan lenne a helyzet, nem azért nem kezdenék veled, mert 24 vagy, és tapasztalatlan, hanem azért, mert negativan állsz a dolgokhoz, és ezt a negativitást másokra is kiterjeszted..:( mellesleg, megnyugodhatsz, én se vok sokkal tapasztaltabb, 2 pasival voltam csak.. néha kevésnek érzem, de nem panaszkodok emiatt örökké:D
2013. febr. 20. 12:53
 36/38 anonim ***** válasza:
ő csak azt akarta leirni, h ha vmi nem tetszik, akkor változtass..
2013. febr. 20. 12:53
 37/38 anonim ***** válasza:

Kerdezo: szerintem legalabb egyszer erdemes.

Tobbiek:

Ha nem a kerdesre valaszoltok minek irtok ide b@szki?!

2013. febr. 20. 14:16
 38/38 anonim ***** válasza:
szerintem menjél
2014. ápr. 21. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!