Hogyan érdemes?
Figyelt kérdés
A szüzességemet (15/L) hogyan 'érdemesebb' elveszteni? Mások szerint legyen jó sok figyelem,érzelem,szerelem,gyengédség,és a partnerem is legyen szűz. Viszont egyik ismerősöm szerint inkább az első alkalom legyen jó egy tapasztaltabb fiúval,akivel biztos hogy nagyon jó lesz,mert ha s szerelememmel csináljuk, és esetleg szakítunk akkor annál rosszabb lesz. Szerintetek?2013. febr. 17. 02:55
1/8 anonim válasza:
Akkor érdemes, amikor lelkileg érett vagy rá, és olyannal, akit szeretsz. Az mindegy, hogy a fiú szűz-e.
2/8 anonim válasza:
abban a pillanatban hogy agyileg megérsz arra, hogy elveszítsd a szüzességedet, onnantol teljesen mindegy hogy kivel hol mikor és mennyi idö alatt veszíted el a szüzességedet :)
3/8 anonim válasza:
Szerintem azzal, akit szeretsz, és aki tényleg érdemes rá, hogy neki add. Függetlenül attól, hogy a partner mennyire tapasztalt. Hidd el, jobb egy kicsit bénácska partnerrel, akit szívből szeretsz, mint egy überprofival, aki legfeljebb csak tetszik, de megd*g, aztán többet talán nem is látod.
4/8 anonim válasza:
Ahogy esik úgy puffan,hülyeség ezt a szüzességes dolgot túlkomplikálni
Az emberek 95%-a nem azzal fogják leélni az életüket akivel elveszítették a szüzességüket,erről ennyit
5/8 A kérdező kommentje:
Nem egy örök emléket akarok a szüzességemről,akkor eltetetném a szűzhártyámat egy neilonzacskóba... Én csak annyit kérdeztem hogy hogy élvezném jobban a szexet:D Igazából erre vagyok kíváncsi
2013. febr. 17. 03:04
6/8 anonim válasza:
ma 03:04
ha vársz 3 évet és átjösz hozzám :D
Ez tuti tipp. de biztosan vannak más módszerek is :)
7/8 anonim válasza:
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy úgy feküdj le pasival elsőnek, hogy szereted és ez viszonzottan működik!
Hidd el, megfogod bánni, ha olyannal fekszel le aki csak kihasznál.Én is megbántam jó pár pasival....
25N
8/8 anonim válasza:
Ne tervezd, mert nagy csalódás lehet a vége. Az elsőt nagyon ritkán sikerül élvezni igazából.Ha a párod már tapasztalt, lehet, hogy ügyesebb, de ha szűz, akkor izgalmasabb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!