Aki alig bízik magában, annak érdemes prostituálthoz mennie?
Ami meg a szexet illeti, megállás nélkül nyomjátok ezt a szöveget, hogy nektek nem fontos, nem szeretitek, majdhogynem szívességet tesztek vele, stb...
Minden férfi disznó. mindegyik csak azt akarja, soroljam még?
Tudod, erre is van egy magyarázat. (Mármint miért van együtt egy erőszakos illetővel a nő9
Mivel egy nőt a normális férfiak kedvesen kezelnek, ezért megszokja azt és természetessé válik a számára. Szereti ugyan, de maga a viselkedésmód éppen ezért nem mozgat meg benne semmit.
Az erőszakos, agresszív illető viszont teljesen kizökkenti a nyugalmából, óhatatlanul is elindul benne a fantázia, hogy mit tud ő, hogy ezt meg meri engedni magának?! És amikor egy nő elkezd komolyabban foglalkozni egy férfival, szinte észrevétlenül bele is szeret.
Nagyon elszomorito ezeket olvasni.
Nyugodtan lehet megsertödni, irigykedni, lepontozni. De nekem meg 14 evesen sem voltak ilyen gondjaim, mert tettem erte. Es ezalatt nem azt ertem, hogy összekapartam a zsebpenzemet, hogy martogathassak, hogy nagyfiunak erezzem magam. Teny, hogy sosem jelentett szamomra akar alkalmi, akar tartos kapcsolat letesitese. De ez sosem egyoldalu es sosem a masiktol vartam, miközben en csak eppen annyira vagyom ra, hogy azert tennem meg ne kelljen! Összefoglalva: SZANALMASNAK tartalak titeket (akire ez vonatkozik)! Es habar valoszinüleg az olyanokbol elnek, igazi büntetes lehettek a prostikra nezve is!
Ami a lanyok finomlelküsegeröl szolo ketelyeket illeti: Ez tenyleg egy buta altalanositas, es kb. ugyanolyan aranyban vannak hasonlo erzelmi vilaggal rendelkezö sracok is. De az, hogy ti, akik erröl panaszkodnak, hogy nincsenek olyan bator, kezdemenyezö, az ember belsö szepseget csodalo lanyok, akik felfedezik bennetek a kurv@lkodas ketsegbeesett katarzisat, az egyenesen szanalmas.
67 %, a barátnőm szeretett v3elem szexelni. Itt most nem erről van szó, hanem arról a megkövesedett nézetről, ami természetesen hazugság. mégis rendre sulykolják bele a fiatal fiúk fejébe.
És itt kezdődik el a kálváriájuk is, mert ez már előrevetíti azt is, hogy borzasztó nehéz lesz majd becsajozniuk.
Tudod mit Kavalier, leírtad, elmondtad, kész. A saját elmondásod szerint sosem volt ezzel gondod. Akkor mégis mit akarsz?! Gőzöd nincsen róla, milyen az, amikor valakinek sosem jön össze. Ami meg szánalmas, az az, hogy megállás nélkül használjátok ezt a szót, mint a birkák, amik bégetnek. Ugyanígy a lúzer, a töketlen, a picsogás és a többi...
Persze leírni egyszerűbb ezeket a szavakat, mint megtudni azt, hogy kinek miért alakult úgy az élete, ahogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!