Aki alig bízik magában, annak érdemes prostituálthoz mennie?
Egyértelmű, csak jót válassz elsőnek. Én is így csináltam, de én már majdnem 22 voltam és úgymond szülinapi előajándék volt magamnak. Nem bántam meg, nagyon rendes lányt választottam, igazi barátnő érzés volt, csak épp csók maradt ki, azt nem vállalják valamiért, de még így is megérte, mert azóta sem voltam sikersebb a lányoknál, a lányoknak nem kellenek a rendes fiúk, ők a nyomulós, jóképű-magasakra buknak én meg egyik sem vagyok, de végülis tudom én, hogy ronda vgyok és ezért nem kellek egy lánynak sem, így már nem is próbálkozom, amióta megkaptam, hogy ronda vagyok.
Menj és prostizz, mert a lányok nem olyan jók, ahogy elhitették velünk fiúként még. Ők rosszak és a rossz fiúkhoz vonzódnak.
23F
En azt ajanlom neked, hogy nem!
Ha az önbizalmaddal van a gond, azt nem attol fogod megkapni, hogy egy fizetett lany nyögdecseljen alattad.
Gondolom, nem az egyszeri kielegüles a boldogsagod kulcsa.
28 vagyok es en is voltam mar prostinal neha. De ez kifejezetten akkor volt, amikor nagyon kanos voltam es mar nem volt kedvem/lehetösegem füzögetni valamilyen csajt, aki aztan vegül talan hajlando eljönni. De ez sem az önbizalmamat nem növelte, sem pedig "edzettsegemen" nem javitott. A legtöbb esetben egyszerüen sajnaltam ra utolag a penzt. Annyibol vacsorazom egy lannyal, elmegyünk szorakozni vagy moziba es utana meg egy hotelszobara is futja masnap reggelig. Es ott van meg az a tudat is, hogy miattam van itt a lany, nem pedig a meloja miatt.
Azt tanacsolom neked, hogy nezd magadat külsö szemmel, hogy mi kellene ahhoz, hogy elsö ranezesre megragadd egy lany tekintetet/felkeltsd figyelmet. Ha azok közül van olyan, amit penzzel meg lehet oldani, pl. öltözködes/fodrasz stb. akkor inkabb arra költs es meg magaddal is jobban meg leszel elegedve.
nem, nem értem.. ezekszerint minden csaj, aki nem k.rva az sz.r az ágyban(nyilván a pasijaik is tévhitben élnek), és minden k.rva húú de jó? komolyan? ahogy megjátssza, h jó neki? igen, nem értem....
utolsó, egyetértek.. nem ettől fog megnőni az önbizalma, azon saját magának kell dolgoznia. mellesleg, kérdező, h ne lenne esélyed??? nincs rádirva h nem voltál még senkivel.. ismerek olyan pasit, aki nagyon cuki, meg minden, esélye is lett volna, csak nem lépett.. én meg nem másztam rá.. érted az összefüggést????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!