A barátnőmmel kb 2hónapja vagynk együtt, együtt alszunk, és néha elkalandozik a kezem, de ha oda nyúlok, rögtön megfoja a kezem, mondtam neki hogy leakarok vele feküdni, ő azt mondta hogy 4év után. én annyit nembírok várni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
köszi a válaszokat2013. febr. 14. 16:06
21/31 anonim válasza:
16 évesen nem kell 2 hónap után szexelni. Szerintem így gondolja. A 4 év meg csak annak a kifejezése, hogy ez számára még messze van. Ha tényleg szereted, várj rá,(tutira nem kell 4 évet), ha meg nem bírsz a hormonjaiddal, keress mást.
22/31 Likó válasza:
És azt sem hagyja hogy simogasd?Csak mert minden nőt fel lehet izgatni azzal ha simogatja egy pasi.(combját,popsiját,a belső combját--->és aztán lassacskán feljebb-és feljebb simogatni...és eljutsz ahhoz a ponthoz ahol tutira felizgul,és máris a tiéd)
Ha puszilgatod,vagy csókolóztok,és közben simized, biztos beindul erre a csaj.
Lehet azért nem akarja még a szexet,mert fél hogy csak annyi lesz hogy lefekteted,és dobod...
Vagy pedig még nem érez olyan erős köteléket irántad hogy hagyja magát...lehet ha vársz max 1évet,utána tuti megadja magát :) Ha szereted várnod kell rá :)
Rám is várt fél évet a barátom. :)
24/31 anonim válasza:
Én úgy veszem ki a szövegből, hogy te nagyon sietteted ezt az egészet és ettől megijed.Egy lánynak tényleg nagy érték a szüzesség.És az, hogy 2 hónapja vagytok együtt, az tényleg nem sok idő.Én, mikor összejöttem a barátommal, 14 voltam (majdnem 15) és kb. 3 hónapig petting se volt.A 3 hónap az még csak olyan ismerkedős időszak volt.Csókolóztunk, beszélgettünk, és ez így jó is volt.Aztán amikor kb. 4 hónapja voltunk együtt, akkor csináltam neki először kézzel.Majd pár nap után ő is nekem.Aztán kb. 1 hónap múlva kinyalt, aztán én is csináltam neki szájjal.És így már elvagyunk egy ideje.Most 16 vagyok, ő meg 17. És csak kb. Mostanába jött szóba az első szex, hogy várjunk-e még vagy ne meg ilyenek.Pedig már több, mint 1 éve együtt vagyunk!De én nem bánom, hogy várunk, mert én érzem azt, hogy mikor érzem magam késznek.És a barátom nem siettet.Szóval én inkább a barátnőd helyébe otthagynálak, mert virít rólad, hogy csak annyi a bajod, hogy kanos vagy és szex kell.Mert pl. Amikor írtak olyat, hogy hagyd ott, mert frigid, te csak ennyit írtál :D Nem is védted meg.Márpedig akit szeretünk, megvédjük.ilyenkor még együtt sem kéne aludni, korainak érzem.Mi kb. Mikor fél éve együtt voltunk, akkor aludtunk együtt először.Szóval gondold meg, hogy szereted te igazán ezt a lányt.Ha nem, inkább hagyd ott, mert mások érzéseivel játszani nem szép.
25/31 anonim válasza:
persze, száz évet várunk mindenféle szakadt ringróra, hogy egyáltalán kiderüljön hogy összeillek-e vele az ágyban, az életemből erre pár elb*szni való évem. :)
26/31 anonim válasza:
Ha szereted, vársz rá.De jó, hogy nem ilyen a barátom, mint ti -.-'
27/31 anonim válasza:
egy férfi ember átlag életkora 60 év. pont a fiatal éveinket arra csesszük el hogy mindenféle kislányra várunk akik azt ígérgetik hogy évek múlva lefekszenek velünk. aztán meg három év várakozás után gondol egyet, lelép egy osztrák kamionsofőrrel akit a nagy szerelem miatt az első héten lesz*p, vagy beleül neki, mert ugye ott nem az fogja érdekelni hogy ő mit gondol, hanem belemegy. ennyi. fel kéne nőni a tündérmesékből. egy lányra várok egy hetet, hónapot. talán még 2-3-4 hónapra is hajlandó vagyok, de értelmetlen várni. aki ennél többet akar, annak ajánlom hogy gondolkozzon el rajta hogy egyszer él.
28/31 Jeffyk válasza:
Nem kell othagynod ezz hulyeseg hogy hagyd ott.Nem gondoltal arra hogy lehet hogy csak fel?! 16 evesen altalabba meg felnek a kislanyok,de te ne felj mert elob utob engedni fogj csak legyel turelmes
29/31 anonim válasza:
2 hónap után mit akarsz?? Mi is 2 hónaposak vagyunk, de még fel sem hoztuk a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!