31 évesen is szűz vagyok még. Emberileg elítélendőnek tartjátok az ilyen állapotot?
Mert biztos úgy kelt fel egy reggel,hogy "Én mostantól antiszociális leszek,nem merek majd emberekhez közeledni és mindent megteszek,hogy egy nő se akarjon velem lefeküdni és mindezt csak azért mert k.urvára unatkozom!"
Ja,biztos így történt....
Ember én is 31 évesen vesztettem el és nem bántam meg, hogy ilyen későn. Legalább nem állt fent az a dolog, hogy kiégettség.
31/F
Hát gratulálok neked! És 31 éves korodig mégis mit csináltál? Folyattad a nyálad ahogy a huszonévesek dugnak mint a nyulak te meg verted a farkad egész nap a fotelba?:D
31 évesen már családot kéne lassan alapítani, nem pedig akkor kezdeni a szexuális életet:D Soha az életbe nem fogod visszakapni a fiatalkori éveidet amik szex terén a legjobbak csak úgy elárulom...Ha igaz is amit mondasz akkor sem normális hogy 31 évesen került sor az első aktusra. 30 évesen már rég ki kellett volna magad élni.. GÁZ vagy!
Én 22 éves vagyok és szűz, úgyhogy én nem ítélem el, és nem is tartom cikinek sem...
De valami oka biztos van, nálam például a félénkség, visszahúzódóság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!