Mikor feküdhetek le vele?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátom! Teljesen szerelmes vagyok belé..
2 és fél hónapja vagyunk csak együtt, eddig még semmi se volt párszor volt már nálam, de nem szokott semmit csinálni amivel rávezetne:D az eddigi pasijaim mindíg nyulkáltak, ő nem.Ez normális ugye?
18/L
2013. febr. 9. 15:53
1/3 anonim válasza:
Lerója a tiszteletköröket, ez helyes. Az én párom 19 volt, én 16, 7 hónap után se mert semmit csinálni...aztán már nem bírtam tovább, ő meg behódolt:DTök aranyos volt, de ha akarsz valamit, neked kell ilyen helyzetbe lépni.
2/3 anonim válasza:
Normális,esetleg éreztesd vele,hogy te nyitott vagy a dolgokra. Nem lehet, hogy szűz még,és azért nem mer lépni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!